OUTmusic Spotlight

Big Dipper is de ultieme big boy of rap. De queer artist maakt speelse en seksueel expliciete muziek die een fijne twist geeft aan het typische hip-hop genre. Zijn zelfgenoemde fat boy style brings all the boys to the yard. In 2011 hoorden we voor het eerst van Big Dipper, toen hij het nummer 'Drop Drop' uitbracht. Dit jaar bracht hij LOOKIN' uit, een electro-pop bop met een body-positive videoclip. Het nummer is de eerte trac van zijn nieuwe album Late Bloomer. Het nummer is een ode aan de groot-gelichaamde mannen.

De muziekvideo speelt zich af tijdens een big boy car wash. De mannen in de clip vieren hun lichaam. Dipper vind het belangrijk dat iedereen wordt vertegenwoordigd in zijn clip, ook mensen die helemaal niks met muziek te maken hebben. "LOOKIN' heeft alles, van fotografen en hiv-activisten tot reclamemakers en striptekenaars," zegt de rapper tegen Paper.

Het idee voor de clip zatal lang in zijn hoofd. Dipper wil de stereotypering van grote college-feesten en meiden in bikini omgooien naar mannen die auto's wassen. "Ik wilde grote, dikke mannen die thicc zijn casten, die zich graag laten zien en kunnen dansen. Ik wilde zeepig en nat worden met een stel charismatische, sexy mannen die door de media aan de kant worden gezet. Ik wilde ook een dansvideo maken waarin een groep grote en dikke mannen een strakke choreografie doet. Het was belangrijk voor me om een grote verscheidenheid een lichamen en typen mannen in beeld te brengen in deze video."

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Veel kijkplezier!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen