OUTmusic Spotlight

outtv, outmusic, spotlight, outmusic spotlight, sam bluer
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Sam is een singer-songwriter uit Melbourne. In mei van dit jaar bracht hij zijn debuutsingle Shift uit en nu heeft hij zijn volgende hit alweer te pakken. Sam wil met zijn muziek perspectieven verschuiven. Hij wil je laten realiseren dat popmuziek ook raar kan zijn. Dat relaties niet altijd zijn zoals het op tv lijkt en dat je over ongemakkelijke onderwerpen geweldige nummers kan maken.

Body High is een electro-pop nummer dat herkenbare onderwerpen en een catchy tune combineert. Het nummer gaat over het nog één keer teruggaan naar je ex, terwijl je weet dat het in the long run alleen maar schade aan gaat richten. De video is overgoten met neonkleuren en geeft het gevoel van een 'body high' perfect weer. De video speelt zich af op een huisfeest, maar meer gaan we er niet over vertellen!

Kijk de video hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het te gek? Stem dan TOP! Is het niets voor jou? Stem dan DROP. De OUTmusic Spotlight van vorige week was Renato met het nummer Cruel Summer. Deze is door jullie met 56% geTOPT en zal je dus vaker terugzien tijdens de OUTmusic Spotlight.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen