OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outmusic, spotlight, lvrk, heart to heart
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
LVRK is een Zweedse zanger. Hij groeide op in een klein hutje zo'n 20 kilometer van de dichtstbijzijnde stad. In dat hutje ontdekte hij dat zijn roeping in de creativiteit ligt. Vanaf dat moment is hij muziek en muziekproductie gaan studeren. In zijn nummers en teksten weerspiegelt hij de gevoelens van eenzaamheid en hoop waar hij altijd mee heeft geleefd. De muziek die je van LVRK zal horen is altijd eerlijk. Hij schrijft 100% vanuit zijn hart.

"De inspiratie voor Heart to Heart kwam vanaf het begin uit de angst dat mijn stem het niet om zou kunnen gaan met de druk van touren en iedere dag een show doen. Vervolgens transformeerde dit tot de liefde voor zijn vrouw en de tijd waarin hij had gewild dat hij meer liefde voor haar toonde. "Ik ben altijd een erg sterk persoon geweest, rebels zelfs, en ik wilde graag een standpunt innemen tegen de extreemrechtse beweging die momenteel in Zweden en Europa aan de gang is." LVRK's idee van liefde is dat het vrij staat van gender, religie of regels. "En wat is een betere manier om die boodschap te laten zien dan in een muziekvideo met een duidelijk statement dat je je hart moet volgen, no matter what."

In de videoclip van het nummer zien we het verhaal van twee verliefde mannen. Benieuwd hoe dat eraan toegaat? Bekijk dan hieronder de hele clip van het nummer en breng meteen je stem uit. Vind je het te gek? Stem dan TOP! Is het niets voor jou? Stem dan DROP. De OUTmusic Spotlight van vorige week was Sam Bluer met het nummer Body High. Dit nummer is door jullie met 86% geTOPT en zal je dus vaker terugzien tijdens OUTmusic.
 
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen