OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outmusic spotlight, rachel kramer, you and me, home, debuutalbum
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Rachel kennen we natuurlijk allemaal nog van haar tijd bij de groep K-otic, een groep die ontstond uit het programma Starmaker. Toen deze groep in 2003 uit elkaar viel, is Kramer solo verder gegaan. Ze was in 2009 te zien in X-Factor, waar ze tweede werd. Hierna heeft ze met haar band M-Bush door het hele land opgetreden en in 2016 waagde ze zich nogmaals aan een talentenjacht, ditmaal The Voice. Haar debuutalbum ‘Home’ komt op 28 september uit. De inspiratie voor dit album haalde de zangeres onder andere uit Adele en Dolly Parton. Het album heeft een persoonlijk thema. “Alles wat ik doe is eerlijk, geen maskers meer op. Een flinke scheut country over popliedjes heen, dit is wie ik ben,” zegt Kramer.

You and Me is een van de nummers van haar debuutalbum. Kramer heeft het lied speciaal geschreven om de liefde te vieren. “In deze soms harde wereld is liefde (gelukkig) nog steeds super belangrijk en dat wilde ik vieren met dit liedje,” laat ze weten op haar Facebookpagina. In de clip van het nummer zien we verschillende stelletjes die over hun relatie vertellen en wat er allemaal bij liefde komt kijken, afgewisseld met prachtige beelden van Kramer.

Bekijk de videoclip hieronder en laat meteen je stem achter! Vind je het een te gek nummer? Stem dan TOP! Is het niets voor jou? Stem dan DROP. Vorige week kon je stemmen op ‘Nothing Left’ van Jack & Joel. Deze is door jullie met 67% geTOPT en zal je dus vaker terugzien tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen