OUTmusic Spotlight

outtv, gay, outtv_eu, outmusic spotlight, outmusic, spotlight, aaron marz, davis mallory, lost, pop music, edm, dance, house
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
DJ Aaron Marz en singer-songwriter Davis Mallory hebben de handen ineengeslagen voor het nieuwe nummer Lost.  Marz verzorgt de progressive house beats van het nummer en Mallory heeft zich over de tekst ontfermd. Het nummer heeft een hartverwarmende boodschap over het gevoel dat je alleen bent, terwijl dit eigenlijk helemaal niet zo is. Mallory zegt over het nummer: “Ik schreef ‘Lost’ over mijn eigen reis door het leven, waarbij ik vaak het grote plaatje uit het oog verloor, maar wel het vertrouwen had dat God altijd over mij waakt. Het is ook een aanmoediging voor mensen om iedere dag de beste keuzes te maken.”

Dance Music blog YourEDM prijst het nummer op haar website. “Het is een lied wat gelijk staat aan de nummers van bijvoorbeeld Axwell of Ingrosso. Iets dat de main stage van een festival als Ultra of Tomorrowland zou rocken.”

De clip laat goed zien hoe het eenzame aanvoelt. Marz en Mallory zijn beiden alleen in de clip, opzoek naar maatje. Of deze uiteindelijk wordt gevonden, dat kan je hieronder bekijken. Breng ook meteen je stem uit! Vind je het nummer te gek? Stem dan TOP! Is het niets voor jou? Stem dan DROP. Vorige week kon je stemmen op het nummer ‘You and Me’ van Rachel Kramer. Deze is met 100% geTOPT en zal dus vaker voorbij komen tijdens OUTmusic.



Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen