OUTmusic Spotlight

De OUTmusic Spotlight van deze week is Drey met het nummer Te Beijar!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Vorige week was onze spotlight een zoet uptempo liedje, echter maken wij het nu wat het minder zoet. Hoewel de titel ‘Te Beijar’ in het Portugees ‘kus je’ betekent, moet je geen lieflijk liedje verwachten. De Parijse zanger Drey Karper begint het nummer met een gitaar dat je bijna doet wegdromen in de traditionele Iberische volksmuziek, om vervolgens wakker geschud te worden met een diepe bass. Terwijl de gitaar op de achtergrond nog doorgaat, horen we Karper de muziek met zijn stemgeluid een extra laag geven.

De video is gevuld met de vrienden van de zanger. Hij heeft het zelf gemaakt, maar dat valt bijna niet te zien. De gebruikte retro-filter geeft de video verrassend genoeg een hedendaags gevoel. Kaarsjes, appels en bloemen doen ons denken aan een klassieke stilleven. En – laten we eerlijk zijn – de zanger mag er zeker wel zijn. Zijn Instagram zou zeker in ons Weekendhunk rubriek passen… Maar nu terug naar de muziek.

Het gelaagde stemgeluid heeft een mysterieuze echo, waardoor je geïntrigeerd blijft. Het nummer kabbelt rustig voort, om na iets meer dan twee minuten al weer afgelopen te zijn. En dan stellen wij natuurlijk aan jou de vraag: vind je het nummer TOP en wil je het vaker zien op OUTtv? Of doet het je niks, en zijn die twee minuten al meer dan genoeg? Vorige konden jullie stemmen op Like Like van Lostchild. Deze werd met 67% geTOPT en zal dus vaker voorbij komen tijdens OUTmusic!

BRENG JOUW STEM HIER UIT!

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen