NikkieTutorials over chanteur: “de politie en ik weten wie het is”

In een nieuwe video op haar kanaal heeft YouTube-ster Nikkie de Jager voor het eerst in detail verteld hoe de weken na haar coming-out als trans vrouw waren. Zo vertelt de beautyvlogger dat ze twee dagen niet naar buiten durfde te gaan en laat ze zich uit over de persoon die haar chanteerde.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De Jager vertelde haar verhaal tijdens een, hoe kan het ook anders, make-uptutorial op haar kanaal. “De nacht dat ik de video uploadde was ik het angstigst, nerveust en gestrest dat ik ooit ben geweest. Dat gevoel was zo duister.”

“Nadat ik mijn video uploadde, duurde het voor mij twee dagen voordat ik weer naar buiten durfde. Ik was te bang voor wat de mensen zouden zeggen,” vertelt de Jager tegen haar kijkers. Ze laat weten dat ze ook bang was dat mensen haar aan zouden staren vanwege haar coming-out. Toen ze uiteindelijk wel naar buiten ging om haar honden uit te laten, kwam ze haar buurvrouw tegen. Die liet weten trots op haar te zijn. “Ik kreeg tranen in mijn ogen,” aldus de Jager. “Ik had nooit durven dromen dat dat kon gebeuren.” De Jager zou zelfs e-mails van parlementariërs hebben gehad, die door haar geïnspireerd zouden zijn “en de wereld willen veranderen.”

Over de chanteur, die dreigde tegen de media te vertellen dat De Jager een trans vrouw is, wil de make-upgoeroe niet veel kwijt. Ze roept haar volgers op te stoppen met de zoektocht naar die persoon. “Ik ga de naam niet bekendmaken”, benadrukt ze. “Het zal raar klinken, maar ik heb met mijn aantal volgers de mogelijkheid om iemands leven volledig te verwoesten. Dan doe ik hetzelfde als wat hij mij heeft aangedaan. Diegene heeft zijn straf al gehad. Ik denk dat hij bang is dat zijn naam aan de pers wordt gelekt.”

De Jager vertelt dankbaar te zijn met haar fans: “Er is zoveel positiviteit. Het is onwerkelijk hoe de wereld reageerde. Bedankt voor jullie acceptatie, liefde, dat jullie me snapten en mij volop steunden.” De YouTube-ster kwam twee weken geleden uit de kast als transgender vrouw. Die video heeft nu meer dan dertig miljoen views. Bekijk haar coming-out video hieronder:

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen