Loreen special guest bij Het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome

Vandaag is bekend geworden dat Loreen, de tweevoudig winnares van het Eurovisiesongfestival, op 12 december de special guest is bij Het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome. De Zweedse zangeres zal deze avond meerdere nummers ten gehore brengen, waaronder de winnende Songfestivalsongs Euphoria en Tattoo.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

‘We zijn heel blij dat Loreen weer naar dit geweldige feest in Ziggo Dome komt,’ laat Edsilia Rombley weten. ‘Met Johnny Logan, die drie keer heeft gewonnen, en Loreen hebben we de koning en koningin van het Eurovisiesongfestival in huis.’ Als special guest zal Loreen deze avond meerdere nummers zingen. 

Behalve Loreen en Johnny Logan hebben ook de Kroatische deelnemer Baby Lasagne, die dit jaar tweede werd met het liedje Rim Tim Tagi Dim, en de Finse zanger Käärijä en natuurlijk de winnaar van dit jaar, de Zwitserse NEMO toegezegd om mee te doen aan Het Grote Songfestivalfeest op 12 december 2024. 

In 2012 won Loreen met het nummer Euphoria in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Bakoe voor het eerst het Eurovisiesongfestival. In elf landen stond het nummer daarna op de eerste plaats van de hitparades. Elf jaar later, in 2023, deed Loreen opnieuw voor Zweden mee met het nummer Tattoo. Ze eindigde voor Käärijä die dat jaar met Cha Cha Cha meedeed. Door haar winst werd Loreen de eerste vrouw die het festival twee keer won. 

Het Grote Songfestivalfeest, dat op 12 december 2024 plaatsvindt, wordt door Edsilia Rombley en Cornald Maas gepresenteerd. 

Meer informatie en kaartverkoop voor Het Grote Songfestivalfeest op 12 december 2024: www.hetgrotesongfestivalfeest.nl

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen