Kwekers Wim en Peter zoeken homoseksuele opvolger!

Voor de homoseksuele mannen die altijd al de droom hebben gehad om kersttakken te kweken én om een mannencamping te runnen is dit het moment. De agrarische excentriekelingen Wim en Peter (bekend van de OUTtv kerstserie) zoeken iemand om hun bedrijven over te nemen. En ja: het liefst een homoseksuele man.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

In het Gooische Loosdrecht ligt de snijgroenkwekerij van de heren, met aangrenzende camping. Die camping is niet je standaard boerencamping, maar een heuze men only-naturistencamping, vandaar dat er gezocht wordt naar iemand met affiniteit voor de doelgroep.

Op NH Nieuws doen Wim en Peter hun oproep. "Er zijn natuurlijk zat jonge mannen die denken: ik heb vroeger met poppen gespeeld dus dit zal ik wel niet kunnen. Jawel, dit kan jij wel!" zegt Wim.

Voor de geïnteresseerden, als snijgroenkweker zal je verantwoordelijk zijn voor de takken die in kerststukjes van miljoenen consumenten belanden. In de zomer ben je dan weer bezig met het zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor duizenden mannen.

Dat het werk voor Wim en Peter steeds zwaarder wordt is enkel de leeftijd, "het werk is voor iedereen!". Dus jonge mannen in de 30 wiens groene vingers in de lockdown zijn gaan jeuken, waar wacht je nog op?

Ben je nog niet klaar om afscheid te nemen van het dynamische duo? Geen zorgen! De twee zijn vereeuwigd in onze serie Wim & Peter: Klaar voor Kerst. Bekijk de serie nu op OUTtv Pro!

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen