Kijk OUTtv deze hele maand gratis op (bijna) alle kanalen!

Deze maand staat heel OUTtv in het teken van het Eurovisie Songfestival. Met meer dan honderd uur aan Eurovisie content, kan je wel zeggen dat wij dol zijn op dit evenement. Om zoveel mogelijk mensen van OUTtv in de maand mei te kunnen laten genieten is OUTtv nu de hele maand gratis te zien voor alle klanten van Vodafone-Ziggo, KPN, Youfone, T-Mobile, Delta, Caiway en SKV. Abonneer je nu bij jouw provider en kijk het hele jaar naar OUTtv.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Naast onze reguliere programmering kun je genieten van de leukste Eurovision programma's, waaronder de volgende titels: 


Krista’s Road to Eurovision
: Elke woensdag om 20.00 
Elke woensdag om 20.00 neemt oud Eurovisie kandidate Krista Siegfrids je mee in haar zoektocht naar wat het Songfestival nu zo’n geweldig feest maakt. Ze ontmoet Songfestival legendes, bezoekt Rotterdam waar het allemaal gaat gebeuren en krijgt hulp van haar alwetende Eurovision Angels GJ Kooijman en Jens Geerts.  

Douze Points: Vrijdag 21 mei 20.45
Een satirische Franse komedie zoals alleen de Fransen dat kunnen. Een terreurgroep wil een aanslag plegen tijdens het Eurovisie Songfestival. Ze zetten hun jonge knappe rekruut in om zich als de homoseksuele partner van de Franse Eurovisie inzending voor te doen. Maar hoe lang blijft het doen alsof? Een film om wel van te genieten, maar niet om al te serieus te nemen.  

MonstermanDonderdag 13 mei om 20.00  
In 2006 won de Finse hardrock-metal band Lordi tegen alle verwachtingen in het Eurovisie Songfestival in Athene. Helaas resulteerde hun overwinning niet in de roem en rijkdom die ze anticipeerden. Integendeel; de band raakte in de gigantische schulden. In deze documentaire volgen we de voor Lordi bittere nasmaak na het Songfestival.  

Eurovision Top 250: Vanaf maandag 3 mei elke werkdag om 22.00  
Een countdown tot het Eurovisie. Maar voordat we genieten van de nieuwe inzendingen, loopt OUTtv de beste 250 nummers van voorgaande jaren na. Een nostalgisch voorgerecht om je helemaal terug in de sfeer te krijgen. Gepresenteerd door onze eigen gastvrouw Jens Geerts.  

 
Rotterdam Calling
: Woensdag 19 & 16 mei om 20.00 
Een collectie van alles wat met Eurovision te maken heeft door onze gastvrouw én Eurovisie super fan Jens Geerts. Geniet van interviews, muziek, weetjes en krijg een exclusieve kijkje achter de schermen.  

Bij Prime Video kun je nu OUTtv 2 weken gratis uitproberen, meld je nu aan

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen