Justin Bieber nodigt queer fan uit in zijn kerk

outtv, gay, news, justin bieber, hillsong church, queer, fan, filmpje, video, clip
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Een filmpje van de ontmoeting werd door nieuwssite PopCrave op Twitter geplaatst. In het clipje is te zien hoe Justin Bieber door fans opgewacht wordt buiten de kerk. Het popidool breekt het ijs door te vragen of hij nog wijn op zijn lip heeft. Vervolgens vraagt een fan hem naar de kerk waar Justin zijn geloof belijdt. "Is jouw kerk niet heel inclusief?" 

Nadat Justin beaamt dat de Hillsong Church, een invloedrijke keten van pinkstergemeenten, inderdaad inclusief is voor de LHBT-gemeenschap legt de fan haar probleem voor: "Ik ben al een tijdje niet in de kerk geweest, dus ik probeer een kerk te vinden die open staat voor iedereen. Ik ben niet zo lang geleden uit de kast gekomen als queer, en ik probeer nu een nieuwe plek te vinden. Want niemand is aardig. Iedereen is homofoob." 

Justin luistert aandachtig naar de fan en reageert instemmend. Nadat ze uitgelegd heeft dat ze katholiek was, maar zich niet meer welkom in haar kerk voelt, zegt Justin: "Dat is erg verdrietig. Het kan soms zo zijn. Maar het breekt mijn hart voor je. Het spijt me zo."  

Nadat hij enkele keren laat weten hoe erg hij het voor haar vindt, nodigt hij haar uit: "Als je ooit een dienst wilt bezoeken, dan zou iedereen je met liefde verwelkomen. (..) Je bent meer dan welkom om te komen." Hij sluit het gesprek af door de fan om een knuffel te vragen. Bekijk het bijzondere filmpje zelf hieronder. 
 
Bron: PopCrave
Foto: Sebastian Vital
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen