Homovaders ‘Modern Family’ krijgen – héél misschien – een spin-off

Een van de bekendste gay tv-koppels krijgt misschien zijn eigen spin-off: de vaders Mitch en Cam uit ‘Modern Family’. Eén van de makers van de show zegt in een interview dat er “over na wordt gedacht”.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De laatste aflevering van Modern Family werd deze week uitgezonden. Het is een van de meest geliefde sitcoms van de afgelopen jaren. Na 11 seizoenen valt het doek voor de serie, maar misschien niet voor de geliefde Mitch en Cam.

Het stel, gespeeld door Jesse Tyler Ferguson en Eric Stonestreet (die laatste is in het echte leven overigens heteroseksueel), zal misschien een eigen spin-off krijgen. Daarover speculeert een van de makers van de serie, Steve Levitan, in een interview met Deadline. “Er wordt over nagedacht door een aantal schrijvers, maar het blijft bij nadenken.” Zelf ziet Levitan het wel zitten, hoewel hij er niet zelf bij betrokken is: “Die personages heb ik in mijn hart gesloten en ik geloof echt dat ze sterk genoeg zijn om een eigen show te kunnen hebben.”

In de laatste aflevering van Modern Family verhuizen Mitch en Cam naar Missouri, de schrijver ziet daar wel mogelijkheden voor een aantal heel nieuwe verhaallijnen. 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen