Het Grote Songfestivalfeest: korting op de laatste kaarten!

Sinds de overwinning van Duncan Laurence is Nederland volledig in de ban van het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar mei in Nederland wordt georganiseerd. Om in de stemming te komen wordt er op 15 december in de Ziggo Dome Amsterdam Het Grote Songfestivalfeest gehouden. Songfestivalfans kunnen deze avond genieten van het beste van het beste dat het Eurovisie Songfestival de afgelopen vijftig jaar heeft voortgebracht. De allergrootste winnaars komen exclusief naar Ziggo Dome voor het ultieme Songfestival meezingfeest.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Wil jij het Eurovisie Songfestivalfeestje van het jaar meemaken? Alleen via OUTtv krijg je nu EXCLUSIEF 60% korting op de laatste staanplaatsen en 50% korting op de laatste zitplaatsen! OP=OP! Klik voor tickets op deze link: http://bit.ly/Songfestivalfeest.
Je krijgt direct de afgeprijsde tickets te zien. 

Op 15 december 2019 vindt voor de eerste keer het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome in Amsterdam plaats. Nog nooit stonden zoveel Songfestival winnaars en favorieten op 1 podium! 

‘Het wordt een ongekende muzikale avond waar heel veel winnende artiesten uit het heden en verleden bijeenkomen en zullen optreden,’ laat de organisatie weten. Nog nooit eerder zijn zoveel Eurovisie songfestivalwinnaars bijeengekomen, je kunt o.a. gaan genieten van: Dana International, Loreen, Charlotte Perrelli, Sandra Kim, Netta, Johnny Logan, Katrina and the Waves, Willeke Alberti, Emmellie de Forest, Sergey Lazarov, Keiino en tientallen andere Songfestivalhelden. Kijk voor meer info op ziggodome.nl.

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen