Het Grote Songfestivalfeest komt terug!

Na het enorme succes van Het Grote Songfestivalfeest in 2019, vindt op donderdag 9 december 2021 de tweede editie plaats van het grootste Songfestivalfeest ooit in de Amsterdamse Ziggo Dome. Bij de eerste editie stonden meer dan dertig internationale deelnemers op het podium en werden toegezongen door duizenden fans. Op 9 december 2021 krijgen zij opnieuw de kans hun favoriete artiesten te aanschouwen tijdens de tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest. Nooit eerder traden zoveel oud-Songfestivalwinnaars op tijdens één avond. De kaartverkoop is vandaag vanaf 14:00 geopend!
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

De line-up van de tweede editie wordt wederom spectaculair; Brotherhood of Man, Sandra Kim, Verka Serduchka, Netta, Bobbysocks, Kristian Kostov, Johnny Logan, Loreen en Marija Serifovic zijn allemaal reeds bevestigd.  

Tijdens de eerste editie van Het Grote Songfestivalfeest kwamen grote Eurovisie-namen naar Amsterdam. Zo trad de Duitse zangeres Nicole op, de Israëlische oud-winnaars Dana International, Netta Barzilai, Izhar Cohen, Gali Atari van Milk & Honey, de Belgische winnares Sandra Kim, Lenny Kuhr, de Zweedse winnares Loreen en vele anderen. Voor een feestende zaal zongen ze allemaal hun songfestivallied. Dat zoveel winnaars en publiekslievelingen van het Eurovisie Songfestival bij elkaar kwamen op één avond was een primeur. Hiermee gaven ze de vele duizenden bezoekers de avond van hun leven. Ook voor de artiesten zelf was het groot feest backstage in de Ziggo Dome. Hierom komen ze op 9 december maar al te graag terug.  

De tweede editie van Het Grote Songfestivalfeest vindt plaats op 9 december 2021 in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start woensdag 12 mei om 14.00 uur. 

Bestel je tickets hier

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen