Cocktail Awards 2018 tijdens de Rotterdam Pride

outtv, cocktail awards, cocktail fest, pride Rotterdam, gay pride, Rotterdam, maassilo, attitude, attitude magazine, ferry, ferry Rotterdam, Jari Esbeukman, DeeDee Janssen, Sharon O Love, lhbt, lhbti, lgbt, lgbtq, holebi
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
Tijdens het Cocktail Fest in de Maassilo afgelopen zaterdag werden de vier winnaars bekend gemaakt door Everon Jackson Hooi, ‘Bert en Ernie’, Kim Sasabone en Storm3. Het initiatief is bedoeld om aandacht te besteden aan bijzondere mensen en plekken die anderen inspireren om zichzelf te zijn. De vier categorieën waar tienduizenden mensen hun stemmen op hebben uitgebracht waren Most Influential Influencer, Most Significant Drag, Most Inspiring Dj en Most Social Hotspot.
 
Jari Esbeukman zit in de gemeenteraad van Rotterdam met als doel de LHBT+ rechten te versterken. Daarnaast geeft hij ook les op een middelbare school en schrijft regelmatig voor de Gaykrant. Jari won afgelopen zaterdag de Cocktail Award voor Most influential influencer. De prijs voor Most Significant Drag ging naar DeeDee Janssen en Sharon O Love ging naar huis met de prijs voor Most Inspiring Dj. FERRY Rotterdam, een sterke toevoeging aan het nachtleven van gay-Rotterdam sinds 2014, mocht de prijs voor Most Social Hotspot in ontvangst nemen.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen