Britney Spears krijgt een eigen Broadway-musical!

birtney spears, OUTtv, holebi, lgbt, lhbt, gay news, gay nieuws, once upon a one more time, broadway, toxic, New York, musical
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel
"Ik ben zo opgewonden om een ​​musical met mijn liedjes te hebben - vooral een musical die zich afspeelt in een magische wereld vol met personages waar ik mee ben opgegroeid, van wie ik hou en waar ik dol op ben," zei Spears. ‘’It’s a dream come true!’’ aldus Britney.

De aankondiging van Once Upon A One More Time komt nadat Spears in januari haar residentie in Las Vegas, genaamd "Domination", annuleerde. De zangeres zei destijds "Ik heb lang uitgekeken naar deze show (Domination) en om jullie allemaal te zien dit jaar. Het is echter belangrijk om altijd je familie op de eerste plek te zetten... en dit was de beslissing die ik moest nemen." Dit was nadat Spears haar vader in kritieke toestand was opgenomen in het ziekenhuis.

Domination is dan misschien wel gecanceld, maar Once Upon A One More Time is een andere manier om toch nog te kunnen genieten van de pop prinses. Voordat de show op de planken van Broadway wordt gebracht, zal het grote debuut later dit jaar eerst plaatsvinden in Chicago.

 

Bron: PinkNews
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Aanbevolen artikelen