Amerikaanse man vermoord en verminkt op Grindr-date

Een man uit Michigan (VS) die op kerstavond een date had via Grindr, is op een gruwelijke wijze om het leven gebracht. Uit rechtbankdocumenten blijkt nu dat de dader het slachtoffer in zijn rug stak en daarna zijn nek doorsneed. Vervolgens gebruikte de dader het mes om de testikels van het slachtoffer af te snijden en op te eten.
Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Kevin Bacon (25) had via Grindr afgesproken met de vijftig jaar oude Mark Latunski. Toen Bacon kerstochtend niet aan het ontbijt verscheen werd zijn familie bezorgd. Agenten vonden zijn auto even later op een parkeerplaats. Uiteindelijk konden zij Bacons laatste locatie achterhalen, wat hen naar het huis van Latunski leidde.

Toen de politie binnenkwam hing het naakte lichaam van Bacon vastgebonden aan zijn enkels aan het plafond.

De ouders van het slachtoffer vertellen tegen lokale media onthutst te zijn. “Hij kwam terecht in een situatie waar hij niet op voorbereid was. We maken allemaal fouten. Het is hartverscheurend om alle details te horen,” zegt Bacon’s vader. Hij benadrukt: “wanneer je deze apps gebruikt, laat dan iemand weten waar je bent, zodat je een soort vangnet hebt.”

Volgens lokale zender Wilx10 vertoonde Latunski al eerder bijzonder gedrag. Zo zou er een 29-jarige man die enkel een leren rok droeg zijn huis uitgerend zijn. Hij zou een bebloed gezicht hebben gehad en om hulp hebben geschreeuwd, terwijl Latunski achter hem aan rende.

Afgelopen vrijdag is Bacon begraven. “We gaan hem missen,” zegt zijn moeder, “hoe hij danste, zijn ‘sassiness’, zijn liefde voor make-up en haar. Hij was een goede stylist.” 

 

Twitter Icon Facebook Icon Deel dit artikel

Tags

Aanbevolen artikelen