Icon 19-11-2019

The Fashion Hero

The Fashion Hero

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia krijgt eindelijk weer een keer goed nieuws. Het concert in Mississippi dat werd afgezegd vanwege twerken gaat toch door. En Tootie heeft geregeld dat haar protegee Shiney op de catwalk staat tijdens NOLA Fashion Week.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia gaat een bounce-app maken en samen met haar team wil ze iets terugdoen voor de gemeenschap van New Orleans door te helpen bij de bouw van een huis.

Reality

The Dog Hotel

Deze keer hebben Matt en Leon weer een briljant idee voor het hotel: hun eigen knuffel. Maar of Gina het daarmee eens is? Ook zetten ze een behendigheidscursus op poten en geeft Leon hydrotherapie aan buldog Eddie.

Reality

The Switch

Als ze wordt ontslagen vanwege haar coming-out als transgender en ook nog uit haar huis wordt gezet, moet Sü – voorheen bekend als Erwin – helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig kan ze terecht bij haar ex Chris, bij wie ze de komende tijd mag logeren. Hier ontmoet Sü allerlei interessante figuren, waaronder Chris' stoere huisbaas Antonia en de tiener Zoey, die ook in het gebouw woont.

placeholder OUTtv

Drag Race Thailand

In deze aflevering daagt Art de dertien overgebleven queens uit om zich van hun kleurrijkste kant te laten zien op de catwalk. De gastjuryleden zijn fotograaf Nat Prakopsantisuk en actrice Sonia Pim Couling.

placeholder OUTtv

Drag Race Thailand

Deze week staat helemaal in het teken van Thailand. Art daagt de meiden uit om twee looks te creëren waarbij ze van een lelijk eendje in een mooie zwaan veranderen.

placeholder OUTtv

G.B.F

Amerikaanse tienerkomedie van regisseur Darren Stein (2013). Als de verlegen leerling Tanner Daniels per ongeluk uit de kast wordt getrokken op school, verandert hij plotseling in het meest gewilde modeartikel onder de tienermeiden: de Gay Best Friend, oftwel GBF. Al gauw strijden de drie populairste meiden op school om zijn vriendschap en zal Tanner een keuze moeten maken tussen zijn nieuw verworven populariteit en zijn ware vrienden die hij achter moet laten. De hoofdrollen worden gespeeld door Michael J. Willett van de MTV-serie Faking It en Molly Tarlov, bekend van haar rol in Awkward.