Icon 18-09-2019
placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Melanie vindt haar vriend Jack te bezitterig en roept Frankie’s hulp in om hem te dumpen. Victoria’s vader komt langs met schokkend nieuws.

Finding Prince Charming

Finding Prince Charming is een datingshow met dertien homoseksuele kandidaten die strijden om de liefde van droomprins Robert Sepúlveda, een 33-jarige ondernemer uit Atlanta. In de laatste aflevering neemt Lance de mannen mee terug naar het begin. Ze hebben het over alles wat er is gebeurd en we ontdekken hoe het nu gaat met Robert en zijn nieuwe partner.

Golden Gays

Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high-profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren en de beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

RuPaul's Drag Race

Amerikaanse reality serie waarbij 13 talentvolle drag queens een onvoorspelbare strijd met elkaar aangaan. Tijd voor de make-overs! RuPaul daagt de zes overgebleven queens uit om de crew van Drag Race een complete travometamorfose te geven. Om indruk te maken op de jury besluit Nina Bo’nina Brown twee nieuwe outfits te maken, ondanks het feit dat ze niet weet hoe de naaimachine werkt. Ze vraagt Shea om hulp, maar zal dat genoeg zijn om er succes van te maken? De jury wordt deze aflevering bijgestaan door modeontwerper Zaldy en popster Kesha.

RuPaul's Drag Race Untucked

Nadat de queens een rondje over de catwalk hebben gelopen met hun nieuwe travofamilie mogen ze achter de schermen even bijkomen met een lekkere cocktail terwijl de jury in beraad gaat. Terwijl de meiden weer eens hard hun best moeten doen om Nina op te vrolijken na haar teleurstellende jurycommentaar, krijgen ze een smakelijke verrassing van de crewleden.

My Dear Handyman

Spaanstalige dramaserie over de stoere, alleenstaande moeder Griselda Carrasco. Teresa Cristina doet nog een laatste poging om te voorkomen dat haar geheim over haar afkomst gepubliceerd wordt. Patricia zet Antonio onder druk om te vertellen wat hij weet over Teresa Cristina.

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Melanie vindt haar vriend Jack te bezitterig en roept Frankie’s hulp in om hem te dumpen. Victoria’s vader komt langs met schokkend nieuws.

placeholder OUTtv

Hot in Cleveland

Joy’s zusje Jill, die onlangs het klooster heeft verlaten, komt op bezoek. Victoria moet een kinderboek schrijven en vraagt Melanie om hulp. Elka en Mamie Sue verwelkomen een Britse graaf in Cleveland.

Shear Genius

Shear Genius is terug! In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen nemen twaalf haarstylisten het weer tegen elkaar op in de Nexxus kapsalon in Los Angeles. Naast het bedrag van 100.000 dollar maakt de winnaar kans op een stageplek bij Nexxus en een stylingopdracht voor het prestigieuze tijdschrift Allure. Nadat presentatrice Camila Alves en jurylid Jonathan Antin de kandidaten welkom heten, zetten ze hen onmiddellijk aan het werk. Voor de eerste knipklus moeten ze twaalf punkers omtoveren in elegante prinsessen. In de eliminatieronde moeten de stylisten een kapsel ontwerpen voor een model dat slechts een slipje draagt op de catwalk. Het kapsel moet er niet alleen fantastisch uitzien, het moet ook de borsten van het model bedekken.

Golden Gays

Sandy heeft Sussy het huis uitgetrapt en wil haar overtuigen dat ze eens moet settelen. Vervolgens regelt ze een blind date die leidt tot ongekende hoogtes. Ondertussen probeert Robert zijn relatie met Patrick een nieuwe vlam te geven met een robbertje woestijncrossen. Tijdens het paardrijden ontmoet Valya Jacqueline en ze blijken veel gemeen te hebben, maar valt Jacquie wel op vrouwen?

RuPaul's Drag Race

Amerikaanse reality serie waarbij 13 talentvolle drag queens een onvoorspelbare strijd met elkaar aangaan. Nu er slecht vijf queens over zijn, komen de finale en de kroon steeds meer in zicht. Deze week daagt RuPaul de meiden uit om drie verschillende looks te creëren: een regenbooglook, een sexy eenhoorn en een look die op de legendarische discoband Village People is gebaseerd. Naast deze drie looks moeten ze ook een ritmisch gymnastiekoefening op de catwalk uitvoeren. De jury wordt deze week aangevuld door supermodel Joan Smalls en actrice Andie MacDowell.

RuPaul's Drag Race Untucked

Nadat ze drie verschillende looks op de catwalk hebben laten zien, mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een cocktail terwijl de jury overlegt wie van hen zal moeten playbacken. Alexis is woedend op Shea en Sasha als ze hoort dat zij haar het liefst zien vertrekken en beschuldigt hen ervan dat ze hun grootste concurrent eruit willen werken. Maar volgens Shea en Sasha is het niet persoonlijk bedoeld; ze moesten degene kiezen die deze week het slechtst heeft gepresteerd.

My Dear Handyman

Spaanstalige dramaserie over de stoere, alleenstaande moeder Griselda Carrasco. Teresa Cristina is nog niet bijgekomen van de schrik. Patricia en Reinaldo besluiten weer bij haar in te trekken. Juan Pablo komt jeugdherinneringen ophalen. Manuel heeft nog een appeltje te schillen met Jose. Rafael en Amalia treffen voorbereidingen voor de bruiloft. Susanna voorziet problemen.

Queer Street

In deze eerste aflevering maken we onder anderen kennis met John en Antonio, een echtpaar dat al twee jaar het succesvolle café Bar Pop runt. Ze vertellen over hun ervaringen, ambities en dromen. Maar Canal Street biedt niet alleen vermaak voor mannen. Er zijn ook gelegenheden die speciaal op vrouwen zijn gericht. Zo vertelt studente Leonie dat zij op jonge leeftijd al naar Vanilla ging, een discotheek waar ze voor het eerst in contact kwam met lesbische leeftijdsgenoten.

Religieus

RuPaul's Drag Race All Stars

Het acteertalent van de queens wordt op de proef gesteld in een ordinaire girl comedy blockbuster. De democratische partijleidster Nancy Pelosi bezoekt het atelier. De gastjuryleden zijn Chris Colfer (Glee) en Garcelle Beauvais (De Jamie Foxx Show).

Amusement

Not Today Bianca

Tweedelige comedyreeks over Bianca Del Rio, winnares van RuPaul’s Drag Race. Het is bijna Kerstmis, maar Bianca komt maar niet in de kerststemming in het zonnige Los Angeles. Desondanks wordt ze gevraagd om auditie te doen voor presentator van de kerstparade.

The Fashion Hero

The Fashion Hero

Posterboy

Jack Kray is een Amerikaanse senator. Zijn rechtse ideeën hebben hem de bijnaam " de Nazi van North Carolina" gegeven. Jack doet mee aan de herverkiezingen en kan daarbij alle steun gebruiken. Omdat hij ook geliefd moet worden onder de jongere kiezer, haalt hij zijn zoon Henry over om mee te doen aan een aantal campagnes. Zijn vrouw waarschuwt hem dat het misschien niet zo'n goed idee is. Jack weet namelijk nog niet dat zijn zoon homo is. En zijn zoon wil hem niet steunen in zijn anti-homo beleid. Henry wordt verliefd op Anthony, een politieke activist. het is niet moeilijk te raden dat Henry niet lang meer in de kast zal zitten. maar wat dat voor invloed heeft op de carrière van zijn vader.......