Icon 20-01-2020

Shear Genius

In deze aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de zes overgebleven kandidaten weer stevig op de proef gesteld. In de knipklus van deze week moeten de stylisten een geometrische vorm in het kapsel van hun Aziatische klant verwerken. Daarvoor moeten ze de techniek van het precisieknippen toepassen. Voor de eliminatieopdracht nemen de stylisten een aantal actrices onder handen. Ze moeten maar liefst twee verschillende looks creëren voor een fotoshoot waarbij nieuwe portretfoto’s worden gemaakt voor het portfolio van de actrices. De kapsels die de stylisten moeten ontwerpen moeten bij de rol passen waarvoor hun klant auditie doet. Het gastjurylid van deze week is Kevin Mancuso, creatief directeur van Nexxus.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia is in LA voor haar Just Be Free-tour en ze gaat praten met nieuwe producers om verder te komen met haar carrière en ze gaat een van haar idolen ontmoeten, Faith Evans.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft relatieproblemen en ze kan er niet goed mee omgaan. En daarnaast verloopt het concert in Hawaï ook nog eens niet vlekkeloos.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Iedereen is bij Fran thuis om naar Judi’s reclame te kijken. Dan vraagt Fran wat voor Peter de aanleiding was om na een huwelijk van achttien jaar uit de kast te komen en iedereen vertelt zijn herinneringen aan de dag van z’n coming-out.


Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran vergeet om te reserveren voor de moederdagbrunch en om het goed te maken gaat ze een dag winkelen met haar moeder. Maar ze krijgen ruzie, net als Fran en haar hond Esther. Ze gaat te rade bij haar vriendin Katie van de middelbare school die een hondenmedium is.

Impastor

Amerikaanse sitcom over Buddy die zich voordoet als een homoseksuele pastoor om te ontsnappen aan woekeraars. Buddy steelt een robijnen ketting uit de kist van een vrouw om een gokschuld af te betalen, maar nadat hij erachter komt dat hij nep is, geeft hij de ketting aan Dora. Dit leidt echter tot grote problemen als de familie van de vrouw de ketting herkent. Alden loopt Ashlee, Buddy’s hoer, tegen het lijf en is ondersteboven van haar. Een mysterieuze man uit Alexa’s leven duikt plotseling weer op.

Impastor

Amerikaanse sitcom over Buddy die zich voordoet als een homoseksuele pastoor om te ontsnappen aan woekeraars. Als Buddy Alexa probeert te helpen ontsnappen aan haar duistere verleden, zet hij hun levens op het spel. Dora heeft een inzinking over de bruiloft van haar ex-verloofde.

Living a Lie

Meirions politieke carrière komt in gevaar wanneer hij een deal sluit met de Israëlische ambassadeur zonder het kabinet te vertellen wat deze deal precies inhoudt. Als Angharad erachter komt dat hij iedereen heeft voorgelogen, stelt ze hem een ultimatum.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze aflevering bestaat het panel uit Carson Kressley, Michelle Visage, Todrick Hall, Detox, Michelle Buteau en Kristen Johnston.

Gay for Play

In deze doldwaze spelshow met RuPaul gaan twee kandidaten de strijd met elkaar aan. Ze moeten een reeks vragen beantwoorden en krijgen daarbij hulp van een sterrenpanel. In deze aflevering bestaat het panel uit Ross Mathews, Carson Kressley, Michelle Visage, Jinkx Monsoon, Todrick Hall en Kristen Johnston.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Rose komt erachter dat haar vader haar date met Tony geregeld had. Michael probeert het goed te maken met Roxy. En Pamela krijgt weer een visioen over de moord op Sarah.

Drama

Velociraptor

Mexicaanse film over twee vrienden die het einde van de wereld tegemoet zien.
Er is een apocalyps op handen: het leven op aarde loopt op zijn eind, de dagen duren eindeloos, de maatschappij valt uiteen en families besluiten om samen te sterven of om hun kinderen in de steek te laten. Deze gebeurtenissen dwingen de twee beste vrienden, Alex en Diego, om te praten over hun diepste angsten en verlangens over seks en de zoektocht naar de ware.