OUTtv Gids

Icon 25-09-2023

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Tommy Teleshopping

Tommy Teleshopping op OUTtv!

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

My Dear Handyman 143

Voor tante Iris is het moment aangebroken om het verleden van Teresa Cristina te openbaren aan Reinaldo. Griselda staat op het punt om het koop contract van haar nieuwe huis te ondertekenen als blijkt dat Teresa Cristina roet in het eten heeft gegooid. Dat laat Griselda niet over haar kant gaan.

My Dear Handyman 144

Teresa Cristina heeft een vergadering met de buurtbewoners bijeen geroepen om te voorkomen dat Griselda bij hun in de wijk komt wonen. Griselda laat dit echter niet op zich zitten en gaat er naar toe. Als Reinaldo er lucht van krijgt gaat ook hij er meteen op af.

Fire Island 107

Vastbesloten om Cheyenne ten val te brengen, onthult Patrick op de laatste avond dat Cheyenne de nacht met Alex heeft doorgebracht, waarmee hij de relatie van Kyle en Cheyenne in gevaar brengt. Ondertussen maakt Khasan zich zorgen over de choreografie die hij voor het optreden van Betty Who heeft gemaakt. Ze geeft een optreden op Pinesfest, het festival waarmee het zomerseizoen op het eiland wordt afgesloten. Na afloop van het festival kijken de jongens terug op hun tijd samen.

The Good Buy Girls 107

Brook en Tara testen deze week een middeltje uit dat ervoor zorgt dat je make-up niet kan uitlopen. Ondertussen kookt Ping een grootste Chinese maaltijd voor het team.

Big Freedia 401

Big Freedia is terug met een heleboel plannen; een nieuwe CD, een Europese tournee en een boek over haar leven. Deze keer gaat ze naar New York voor een optreden en een ontmoeting met haar uitgeverij.

Paradise Falls 111

Jessica vraagt Pete om hulp met Nick, die haar nog steeds niet om zich heen duldt. Ondertussen eist Yvonne geld van haar vader en is Francis in paniek als Roxy verdwenen lijkt te zijn.

Paradise Falls 112

George heeft weer ruzie met de burgemeester over het land dat Pete van hem probeert af te troggelen. Ondertussen doen Valerie en rechercheur Bradshaw hun best om Sarah’s moordernaar en Roxy te vinden. En Trish vraagt Pamela of ze een visioen over Roxy heeft gehad.

Homophobia 103

Franse korte film tegen homofobie. De romantische avond van superheld Fusion Man en z’n vriend wordt verstoord door een gevaarlijke schurk.

Hit & Miss 104

Ben is in verwarring over zijn relatie met Mia. In een onbewaakt ogenblik wordt Leonie meegenomen door de man die steeds rond de boerderij zwerft. Het blijkt hun oom Liam te zijn. Ondertussen zet John Riley steeds meer onder druk om abortus te laten plegen.

Sunny Side Up

Amerikaanse, dramatische short uit 2019 waarin Joe en Abby de ochtend na een feestje in Abby’s bed wakker worden. Terwijl ze bezig zijn met het ontbijt hebben de meiden het over wat er gebeurd is op het feestje en realiseren ze zich dat ze er vanaf een bepaald moment geen herinneringen meer aan hebben.

Drama

Ser O No Ser 105

Joel en Ona hebben nog steeds een relatie, maar Joel heeft Ona nog altijd niet verteld dat hij trans is. Hij moet het moment van de waarheid onder ogen zien.

placeholder OUTtv
Drama

Theo & Hugo

Théo en Hugo ontmoeten elkaar in een seksclub. Hun lichamen verkennen elkaar en vermengen zich in een hartstochtelijke omhelzing. Na de grimmigheid van het verlangen en de opwinding van het eerste moment zijn de twee jonge mannen ontnuchterd. Ze zwerven vervolgens samen door de lege straten van het nachtelijke Parijs en worden geconfronteerd met hun ontluikende liefde.