OUTtv Gids

Icon 21-01-2020

Shear Genius

In deze nieuwe aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de vijf overgebleven haarstylisten weer flink op de proef gesteld. De knipklus van deze week staat geheel in het teken van een specifiek haartype: kroeshaar. Omdat Brig geen ervaring heeft met kroeshaar besluit ze zich door de opdracht heen te bluffen. Voor de eliminatieopdracht moeten de deelnemers de styling verzorgen van de gasten van een exclusief evenement ter gelegenheid van het nieuwe album van singer-songwriter Estelle. Ze vertelt dat het thema van het album is gebaseerd op de mode van de jaren 60 en 70. Aan de stylisten de taak om een haarstijl te ontwerpen waarin dat thema duidelijk naar voren komt.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia heeft relatieproblemen en ze kan er niet goed mee omgaan. En daarnaast verloopt het concert in Hawaï ook nog eens niet vlekkeloos.

Reality

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia gaat haar Just Be Free-tour afsluiten op Voodoo Fest in New Orleans en ze heeft iets groots gepland. Maar ze moet ook nog een beslissing nemen over haar vriend Devon die is vreemdgegaan.

Maatschappij

Homophobia

Franse korte film tegen homofobie. De romantische avond van superheld Fusion Man en z’n vriend wordt verstoord door een gevaarlijke schurk.

Shade: Queens of NYC

Holly Box-Springs schakelt de hulp in van Tina Burner voor haar deelname aan het allerlaatste seizoen van Paige Turners So You Think You Can Drag. Maar Tina weigert Holly te helpen omdat ze Paige Turner niet kan uitstaan. Ondertussen schrijft Marti zich in voor Drag Queen Story Hour om zijn echtgenoot te laten zien dat hij goed met kinderen kan omgaan en een geweldige vader zou zijn.

Drag Race Thailand

De zes overgebleven queens moeten een fitnessles geven aan een groep bejaarden en samen met een familielid of vriend een superheldenlook creëren op de catwalk.

Drag Race Thailand

Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

Mosquita Y Mari

Als Yolanda haar nieuwe buurmeisje Mari ontmoet ziet ze alleen hun verschillen. Als enig kind van immigrantenouders is haar enige zorg goede cijfers te halen. Mari daarentegen is streetwise en moet juist helpen om haar familie het hoofd boven water te laten houden. Ondanks de verschillen worden ze al snel closer. Als Mari van school dreigt te worden gestuurd, besluit Yolanda Mari te helpen door haar bijles te geven. Ze raken steeds hechter bevriend, maar hun band blijkt ingewikkelder en sensueler dan verwacht. Verloren in hun wereld van onuitgesproken verlangens, steelse blikken en onzekere gevoelens gaan Yolandes schoolcijfers omlaag en Mari’s aandacht voor haar nieuwe baan wordt steeds minder. De druk van hun families botst met hun nieuwe gevoelens en dwingt hen te kiezen tussen hun verplichtingen en elkaar.