OUTtv Gids

Icon 6-02-2023

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

My Dear Handyman 106

Mrs Teresa Cristina krijgt een telefoontje van haar tante Iris, waar ze erg overstuur van raakt. En niet voor niets, ze blijkt getuige te zijn geweest van iets wat Mrs Teresa Cristina liever geheim had gehouden.

Shear Genius 301

Kleuren, knippen, krullen, stylen: de talenten in ‘Shear Genius’ zijn geknipt voor het kappersvak. In deze competitie staan de kappers continue op scherp, want er kan er maar één de beste zijn. En niemand is naar de ‘Shear Genius’ kapsalon gekomen om vrienden te maken; dit gaat om winnen, winnen, winnen.

The A-List: New York 102

Ter ere van zijn dertigste verjaardag organiseert Ryan een glamoureuze benefietavond voor een daklozencentrum. Tijdens een weekend in de Hamptons doet Derek een poging om Austin beter te leren kennen, maar dit leidt alleen maar tot meer drama. Austin komt erachter dat roddelen binnen de groep geen goed idee is, als Derek zijn verhalen doorspeelt aan Reichen.

The A-List: New York 103

Austin bekent een groot geheim voor de groep: hij heeft al twee jaar een vriend in Engeland en hij komt twee weken op bezoek in New York. Het feit dat Austin geheimen achterhoudt, zorgt dat de anderen hem nog meer wantrouwen. Derek schakelt een matchmaker in voor het zoeken van een geschikte man. Nu Reichen en Rodiney samenwonen, lijkt het steeds slechter te gaan met hun relatie.

Eyewitness 105

De vondst van het pistool en de getuigenverklaring van Henning bezorgen Helen een doorbraak in de zaak. Maar wat ze nog niet weet, is dat Philip die avond ook in de zandgroeve was. Helen maakt zich zorgen om Hennings veiligheid en klopt bij Ron aan om getuigenbescherming voor de jongen te regelen.

Impastor 105

Amerikaanse sitcom over Buddy die zich voordoet als een homoseksuele pastoor om te ontsnappen aan woekeraars. Als Buddy Alexa probeert te helpen ontsnappen aan haar duistere verleden, zet hij hun levens op het spel. Dora heeft een inzinking over de bruiloft van haar ex-verloofde.

Queer as Folk UK 105

Hazel en Janice leren elkaar beter kennen als ze proberen te bepalen wat de beste aanpak is voor Nathan. De zus van Stuart komt op bezoek en vraagt hem op haar twee kinderen te passen omdat ze een date heeft. Als hij haar teleurstelt, verrast ze hem met slecht nieuws.

Raw 103

Een regenachtige avond in Dublin staat gelijk aan een leeg restaurant, weer een probleem voor Tanya om op te lossen. Maar het belooft geen rustige avond te worden, nu haar man Mal weer z’n oude zelf is en Geoff dreigt weg te gaan als hij geen opslag krijgt. Er is een storm gaande, zowel binnen als buiten Raw.

Drama

Orpheus Song

Philipp en Enis zijn beste vrienden en wonen in Berlijn. Ze winnen een reis naar Griekenland. Op excursie op een eiland verdwalen ze. Ze dwalen door de bossen en vinden een verlaten dorp. Daar komen ze een vreemd figuur, Hercules, tegen. Ze brengen de nacht in een grot door. Hun droom is bijzonder mystiek. De volgende dag zal niets tussen de twee nog hetzelfde zijn.

Eyewitness 105

De vondst van het pistool en de getuigenverklaring van Henning bezorgen Helen een doorbraak in de zaak. Maar wat ze nog niet weet, is dat Philip die avond ook in de zandgroeve was. Helen maakt zich zorgen om Hennings veiligheid en klopt bij Ron aan om getuigenbescherming voor de jongen te regelen.