OUTtv Gids

Icon 5-10-2022

OUTmusic

De beste LGBTQ+ muziek!

Shear Genius 306

In deze aflevering van Shear Genius worden de technische vaardigheden van de zes overgebleven kandidaten weer stevig op de proef gesteld. In de knipklus van deze week moeten de stylisten een geometrische vorm in het kapsel van hun Aziatische klant verwerken. Daarvoor moeten ze de techniek van het precisieknippen toepassen. Voor de eliminatieopdracht nemen de stylisten een aantal actrices onder handen. Ze moeten maar liefst twee verschillende looks creëren voor een fotoshoot waarbij nieuwe portretfoto’s worden gemaakt voor het portfolio van de actrices. De kapsels die de stylisten moeten ontwerpen moeten bij de rol passen waarvoor hun klant auditie doet. Het gastjurylid van deze week is Kevin Mancuso, creatief directeur van Nexxus.

The A-List: New York 102

Ter ere van zijn dertigste verjaardag organiseert Ryan een glamoureuze benefietavond voor een daklozencentrum. Tijdens een weekend in de Hamptons doet Derek een poging om Austin beter te leren kennen, maar dit leidt alleen maar tot meer drama. Austin komt erachter dat roddelen binnen de groep geen goed idee is, als Derek zijn verhalen doorspeelt aan Reichen.

RuPaul's Drag Race 909

Deze week worden de queens in teams verdeeld en krijgen ze de opdracht om een eigen TV-serie te bedenken. Tijdens het verdelen van de taken krijgen Peppermint en Alexis het met elkaar aan de stok omdat ze allebei de voice-over willen doen. Terwijl de teams er alles aan doen om een hilarisch script te bedenken, besluiten Nina en Valentina om de scènes gewoon te improviseren. De gastjuryleden van deze week zijn Noah Galvin van The Real O'Neals en Lisa Robertson van QVC.

RuPaul's Drag Race: Untucked! 909

Nadat de queens ons mee terug hebben genomen naar de jaren 90 met hun Club Kids Couture mogen ze achter de schermen even bijkomen terwijl de jury bepaalt wie van hen zal moeten playbacken. Alexis is woedend vanwege het jurycommentaar en vreest het ergste, maar Trinity verzekert haar dat ze vast niet hoeft te playbacken. Maar daar is Nina het niet mee eens. Ze is ervan overtuigd dat ze samen met Alexis de playbackronde ingaat.

Drama

Alle Werden

Tijdens een feestje wordt een jonge homo verliefd op een man die helaas voor lange tijd naar het buitenland vertrekt.

The Good Buy Girls 104

In deze aflevering testen Brook en Tara allerlei kampeerspullen uit. Dat kan natuurlijk alleen maar tijdens een kampeertripje. Ondertussen probeert Grant hogerop te komen. Hij solliciteert naar een baan als onderdirecteur.

Am I a Boy or Girl 107

Trey McGowan werd geboren als Tracey. Hij had altijd al het gevoel dat hij anders was dan andere meisjes, maar hij wist niet waarom. Na het zien van een dragkingshow besefte hij dat hij transgender was.

David Tutera’s CELEBrations 207

In deze aflevering organiseert hij de bruiloft van de zoon van Big Ang, ster uit Mob Wives en een telg van de bekende Lombardi-maffiafamilie. Zij en haar familie weten David en Slomique’s geduld aardig op de proef te stellen.

Peter Allen: Not The Boy Next Door 103

Australische TV-miniserie (deel 3 van 4) over het leven van muzieklegende Peter Allen. Peter Allen, geboren als Peter Richard Woolnough, was als kind al een muzikaal talent. Na de tragische dood van z’n vader trok hij de wijde wereld in en veroverde het publiek met z’n zang- en muziektalent. Zijn nummers werden later door wereldberoemde zangers gezongen.

Drama

Cuatro Lunas

Een Mexicaans drama uit 2015 van regisseur Sergio Tovar Velarde. Een sfeervol vierluik vol herkenbare verhalen over liefde en zelfacceptatie. Twee voormalige jeugdvrienden komen elkaar tegen en beginnen een stiekeme relatie. Dat wordt ingewikkeld als een van hen bang is dat de buitenwereld erachter komt. Twee andere mannen hebben al jaren een prima relatie, toch wordt die op de proef gesteld als er zich een derde aandient. Een oude familieman raakt geobsedeerd door een jonge mannelijke prostituee en zoekt naar geld om zich een ervaring met hem te veroorloven.