OUTtv Gids

Icon 7-12-2019

Queer as Folk USA

Debbie verwerpt haar ruimdenkende standpunt als ze hoort dat Michael’s nieuwe vriend Ben HIV positief is. Ze zegt hem te stoppen met hun relatie en haar houding irriteert Uncle Vic. Michael trekt zich niks aan van het commentaar van zijn moeder en zijn vrienden. Wanneer het moment van de waarheid nadert en Michael de vele potjes met pillen ziet in Ben zijn badkamer, verandert hij van gedachten.

De ouders van Lindsay weigeren het huwelijk van hun dochter te sponsoren, omdat het in hun ogen een nephuwelijk is. Lindsay en Melanie nodigen ze uit voor een brunch, maar ze bellen op het laatste moment af. Het wordt een saai feest, totdat Brian wat XTC in de punch gooit. Lindsay besluit dat ze de goedkeuring van haar ouders niet nodig heeft om gelukkig te zijn. Ted en Emmett maken ruzie over wie verantwoordelijk is voor het succes van Ted’s website.

Queer as Folk USA

Na de teloorgang van zijn relatie met Ben, zoekt Michael naar een nieuw vriendje via een persoonlijke advertentie, een dating service en, op aandringen van Debbie, via een matchmaker genaamd Ida, die in feite een man in Drag is. Ida vertelt Michael dat zijn date in een bepaald restaurant zal wachten. Wanneer Michael bij het restaurant aankomt op de vastgestelde tijd, ziet hij Ben alleen aan een tafel zitten. Overstuur dat Ida een date geregeld heeft met Ben, accepteert Michael dat het wel voorbestemd zal zijn. Maar Michael snel leert dat Ben's aanwezigheid daar gewoon een samenloop van omstandigheden is en hij stormt het restaurant uit.

Ondertussen ontvangt Emmett (alias "Fetch") veel brieven, cadeaus en kinky verzoeken als gevolg van zijn optreden op Ted's porno-website. Een geheime aanbidder, augurken magnaat George Schickel (terugkerende gast ster Bruce Gray), stuurt Emmett een dure gouden armband, maar Emmett is beledigd als de veel oudere man hem geld biedt in ruil voor seks. Op aandringen van Brian, woont Justin het feestje van Daphne bij om te socialiseren met andere tieners. Justin heeft seks met een onervaren jongen. Later drijft hij de spot met hem als hij tijdens een diner zijn liefde voor Justin kenbaar maakt.

Big Freedia

Amerikaanse docusoap over het leven van muzikant Big Freedia. Big Freedia werkt nog steeds aan haar boek en spreekt af met haar vader, die ze al een tijd niet heeft gesproken, voor verhalen uit haar jeugd. Ondertussen maken zowel Flash als Skip hun debuut op het podium met hun projecten.

Beautiful Something

Amerikaanse drama film uit 2017. De vier mannen kammen de straten van Philadelphia uit op zoek naar connectie en identiteit, maar vinden vooral ruige en kortstondige affaires. Deze avond is echter anders. Geïnspireerd door waargebeurde verhalen verkent BEAUTIFUL SOMETHING wat het betekent om jezelf over te geven aan de liefde, en de kwetsbaarheden die daarbij komen kijken.