OUTtv Gids

Icon 1-03-2021
placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

placeholder OUTtv

OUT music

De beste LGBTQ+ artiesten, de lekkerste videoclips en al jouw favoriete muziek op 1 plek!

Drama

One on One

Alex en Trevor zijn een gelukkig stelletje, maar anders dan Alex loopt Trevor niet graag te koop met zijn geaardheid, uit angst voor het oordeel van anderen. Trevor is er dan ook niet blij mee als Alex hen wil opgeven voor een cursus Weense wals.

Hot In Cleveland

Amerikaanse televisiekomedie met Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick en Betty White, over drie entertainmentveteranen uit LA die in Cleveland, Ohio, belanden. In deze aflevering loopt Melanie haar ex Anders tegen het lijf bij de voorstelling van haar dochter. Ze valt weer voor z’n avances. Anders bezoekt Melanie in Cleveland en vertelt haar dat hij en Kim uit elkaar zijn. Victoria en Joy ontdekken later dat Anders en Kim weer bij elkaar zijn. Ze bedenken een plan waarbij Melanie het dit keer uitmaakt. Max en Nick strijden om de gunst van Elka. Elka moet beslissen voor wie ze kiest.

Mobbed

Een vrouw onthult geheimen aan haar familie, waaronder nieuws over haar huwelijk dat al zes jaar voorbij is en het feit dat ze een 6-jarige zoon heeft die nog nooit zijn grootmoeder heeft ontmoet.

Shameless

Seizoensfinale. Paddy maakt zich zorgen nu blijkt dat drie van zijn oud-celgenoten zijn vermoord. Is hij nu de volgende? Ondertussen gaat zijn zoon Jamie trouwen, maar daar is Mimi het niet mee eens. En Karen komt achter de ware reden voor de weekendjes weg met Jamie.

placeholder OUTtv

Celebration

Wanneer een 6-jarige jongen uit de kast komt bij een familiebijeenkomst, zijn de reacties nogal verrassend.

Golden Gays

Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high-profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren en de beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher.
Fran en Judi ontmoeten David en hij heeft interesse in Judi, tot ongenoegen van Fran. Maar als David ook Fran probeert te versieren, krijgen de twee vriendinnen ruzie.

Happily Divorced

Amerikaanse sitcom over een vrouw die erachter komt dat haar man homo is, met Fran Drescher. Fran wordt door schrijver en miljonair Gregory uitgenodigd voor een lunch. En ze hoopt deze keer de ideale man gevonden te hebben. Maar hierna nodigt hij Peter uit voor een etentje, dus ze nemen aan dat hij homo is, maar is hij dat wel?

placeholder OUTtv

Woke

Hicham moet zijn verleden onder ogen komen wanneer een oude schoolvriend hem confronteert met zijn poster voor Point G.

placeholder OUTtv

Woke

Door Alains halstarrigheid dreigt Lyon Pride dit jaar in het water te vallen. Hicham en Thibaut doen er alles aan om iedereen bij elkaar te krijgen en eensgezind pride te vieren.

Drama

Hit & Miss

Zesdelige Britse serie (2012) van Paul Abbott. Mia, een preoperatieve man-naar-vrouw transseksueel werkt in het criminele milieu als huurmoordenaar, krijgt de voogdij over de kinderen van haar ex, met wie ze ook een zoon heeft. Na Mia’s aanval geeft John haar en de kinderen een maand om de boerderij te verlaten. Hij weigert Mia’s aanbod om het te kopen. Dan biedt Mia’s baas Eddie aan om het op zijn naam te kopen, zodat zij onder de radar kan blijven.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Sacha’s vriend Johnny duikt op in Paradise Falls met weinig goeds in zin. Charlie en het geld zijn nog steeds zoek. En Pete zorgt voor problemen in de B&B.

placeholder OUTtv

Paradise Falls

Pete krijgt een verontrustend telefoontje, Rose krijgt slecht nieuws te horen, en Johnny maakt Sacha het leven zuur.

Drama

Hors Les Mur

In een Brusselse bar ontmoet de jonge Paulo de wat oudere Ilir, barman en muzikant, voor het eerst. Paulo voelt zich duidelijk aangetrokken tot de knappe barman. Als Ilir aanbiedt hem naar huis te brengen omdat Paulo -- misschien niet helemaal toevallig - te dronken is, kunnen ze elkaar bijna niet weerstaan. Paulo blijkt een vriendin te hebben, maar blijft Ilir opzoeken.