Schietpartij in Colorado Springs gay club: 5 doden & 18 gewonden

Afgelopen nacht zijn er minstens vijf mensen vermoord en 18 anderen verwond geraakt tijdens een massaschietpartij in een gay nachtclub in Colorado Springs, Colorado.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Net voor middernacht kwamen er meerdere 911-oproepen binnen die melding maakten van een schietpartij in Club Q. "Ze hebben één persoon gevonden waarvan we denken dat hij de verdachte is", zei Luitenant Pamela Castro van de politie van Colorado Springs. "Op dit moment wordt de verdachte behandeld, maar zit hij vast."

De politie heeft geen details vrijgegeven over hoe de schietpartij eindigde, maar Castro zei: "Dit was geen schietpartij waarbij een officier betrokken was."

In een verklaring op social media zei Club Q dat het "verwoest was door de zinloze aanval op onze gemeenschap" en bedankte "de snelle reacties van heroïsche klanten die de schutter overmeesterden en een einde maakten aan deze haataanval."

De politie weigerde te spreken over een mogelijk motief voor deze laatste schietpartij. Castro maakte niet duidelijk of de verdachte was opgenomen in de telling van mensen die gewond raakten bij de schietpartij.

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen