OUTmusic Spotlight

outtv, outt_eu, gay, outmusic. spotlight, outmusic spotlight, merol, borderline, lekker met de meiden, gay music
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Na het grote succes van LEKKER MET DE MEIDEN (sorry als je ‘m nu weer in je hoofd hebt), is MEROL terug met net zo’n pareltje. BORDERLINE gaat over de ups en downs in het leven. De inspiratie voor het nummer haalde ze uit haar eigen omgeving. “Ik zie om me heen dat iedereen gelukkig, succesvol en stabiel probeert te zijn. En dat wordt allemaal lekker uitgesmeerd op de socials. Maar af en toe een kutdag hoort nu eenmaal bij het leven. Ik hoop dat dit liedje een troost kan zijn voor iedereen die die druk voelt,” zegt de zangeres.

MEROL maakt wel duidelijk dat ze in het nummer niet de draak steekt met borderline als persoonlijkheidsstoornis. “Ik denk dat als je humor en een beetje zelfspot hebt, dat mensen het wel kunnen waarderen. Het gaat dus niet over mensen met borderline, maar over het idee van extremen,” zegt ze tegen Noisey.

De clip van het nummer is in een ‘vaporware 8bit meets karaoke stijl’, wat helemaal bij MEROL en het nummer past. “Lekker fout en campy, precies wat ik lekker vind.” De hilarische video is gemaakt door Dominique Grimberg. “Ik vind haar fantastisch. We hebben dezelfde smaak en kunnen heel goed samenwerken.” MEROL dacht in eerste instantie aan een lekkere foute karaokeclip, “maar Dominique kwam meteen met allemaal vette animaties en gifjes aanzetten.” Zelf is ze heel blij met de clip, en wij ook!

Bekijk ‘m hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het een geweldig nummer? Stem dan TOP! Vind je het niks en ga je gewoon weer LEKKER MET DE MEIDEN luisteren? DROP ‘m dan. Vorige week kon je stemmen op ‘Lost’ van Aaron Marz feat. Davis Mallory. Deze is door jullie met 57% geTOPT en zal je vaker terug horen tijdens OUTmusic.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen