NikkieTutorials openhartig over coming-out bij Ellen

Nikkie de Jager heeft openhartig verteld over haar coming-out als trans persoon in de tv-show van Ellen DeGeneres. Tijdens het gesprek met de Amerikaanse presentatrice vertelde de YouTube-ster over de chantage rond haar coming-out en over de reactie van het grote publiek.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Het interview volgde na de door miljoenen mensen bekeken video waarin De Jager vertelde trans te zijn. De Jager was overweldigd door het positieve commentaar: “Toen ik het uploadde zeiden mensen: we houden van je. We accepteren je. Ik was zo blij dat het 2020 is en dat er echt acceptatie is.”

Toch laat ze weten dat het voor haar niet gemakkelijk was. Haar verloofde, Dylan, was naar eigen zegge een grote steun voor haar. “Hij zat naast me toen ik de video wilde uploaden. Ik begon te huilen en hij zei: ‘je kan het’.”

Ook gaf de make-upgoeroe een klein beetje meer informatie over de chantage. “Een paar weken geleden kreeg ik e-mails van een zeker persoon. Die was het niet eens met het feit dat ik “loog” en wilde dat naar buiten brengen. Hij had dwingend taalgebruik. Ik had het gevoel dat zijn doel was om mijn leven te ruïneren.”

“Plot twist,” vervolgde goedlachse De Jager meteen, “dat gebeurde niet.”

 “Ik wil deze kans gebruiken om trans personen te inspireren, zelfs als je later in je leven begint. We moeten dat accepteren,” liet ze aan het einde van het interview weten.

Bekijk de video hieronder:

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen