Milkshake Festival krijgt dit jaar een nude area erbij!

outtv, news, gay, milkshake, nudist
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Je mocht al naakt naar binnen bij Milkshake, maar dit jaar is er zelfs een zone waar enkel en alleen zonder kledij gefeest mag worden. Laat je kleren achter bij de ingang en doe mee aan naked yoga, kantklossen, punniken, bodypaint, twister of jeu de boules. En ook grappig: de nudisten gluren met verrekijkers naar de mensen met kleding aan.

Naakt rondlopen kwam al veel voor op Milkshake waar 'niets moet, alles mag'. Het festival werd de afgelopen twee jaar door meerdere naturistenorganisaties bezocht.

Organisator Marieke Samallo: 'Wij vinden het elk jaar geweldig om onze gasten positief te prikkelen en een nieuwe ervaring te geven waarin de mensen zichzelf kunnen ontwikkelen. Maar wij vinden het ook belangrijk om aandacht te geven aan een minderheidsgroep.'

Milkshake heeft dit jaar al eerder wat dingen aangepast aan het festival, zo is het ook dit jaar niet mogelijk om vlees te kopen op het festival, want Milkshake verkoopt alleen nog maar vegetarisch eten. Ook zijn er meerdere aanpassingen gedaan zodat het festival duurzamer wordt, zoals papieren bekers.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen