Imagine Dragons haalt groot bedrag op voor acceptatie LHBT’ers

Reynolds liet via Twitter weten: “Ik heb geen woorden. Deze avond op LoveLoud Festival was een wonder. 1 miljoen opgehaald voor LHBT-jongeren. En nog belangrijker – er ontstonden belangrijke gesprekken in een community die dat hard nodig heeft. Jullie hebben dit gedaan. Ik ben niet meer dan een platform. Dankjewel X”

LoveLoud is een initiatief van de zanger van de band, die zelf ook optreedde tijdens het concert. Daarnaast waren er ook optredens van Zedd en Mike Shinoda van Linkin Park. Er kwamen ruim 30.000 mensen op het festival af. De opbrengsten gaan naar verschillende goede doelen die de acceptatie van LHBT’ers bevorderen.

Tijdens de show sprak Dan, die zelf hetero is maar zich al lange tijd inzet voor de acceptatie van LHBT’ers met name in Amerika, het publiek toe. “Aan al onze LHBT-jeugd, blijf iedere dag bij ons. We hebben jullie nodig, we houden van jullie, we accepteren jullie. Wij zullen doorgaan. Bedankt foor het ophalen van meer dan 1 miljoen dollar vanavond, we zullen jullie snel weer zien. Love loud!”

(Bron: 3FM)
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen