Hetero's misleiden tot gay-seks levert man 15 jaar cel op

Catfish, Xavier Duarte, Xavier Duerte, Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk, LHBT, LGBT, gay, Tinder, dating apps, hook-ups, gevangenis, rechtsuitspraak, rechtbank
Twitter Icon Facebook Icon Delen
Duarte Xavier lokte heteromannen op dating-apps, waaronder Tinder, door gebruik te maken van foto’s van vrouwen en arrangeerde vervolgens geblinddoekte seksdates, hoorde het Kingston Crown Court. Xavier ontkende de zes aanklachten wegens het misleiden van een persoon om deel te nemen aan seks zonder toestemming. Op Vrijdag 9 november werd Xavier veroordeeld tot 15 jaar gevangenis.
 
Bij het geven van het vonnis, zei vice rechter Michael Hunter: "U bent schuldig bevonden aan wat alleen kan worden omschreven als een campagne van misleiding en het verkrijgen van seks door te doen alsof u een vrouw was. "Door te doen alsof je een aantrekkelijke en seksueel avontuurlijke jonge vrouw was, verleidde je hen tot het aangaan van seks met jou.’’ Naar verluidt is een van zijn slachtoffers gediagnosticeerd met PTSS (posttraumatische stress stoornis) vanwege het incident.
 
"Ik heb rekening gehouden met je opzettelijke en wrede tactieken die je zorgvuldig hebt gebruikt om je slachtoffers aan deze activiteit te onderwerpen. "Je hebt geen spijt betuigd of begrip voor de positie van je slachtoffers." Aldus de vice rechter.
 
Bron: Attitude
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen