Gay man bedreigd in McDonalds na Barcelona Pride

Iemand plaatste een video op Twitter waarin een gay man bij de McDonalds wordt bedreigd door een andere man vanwege zijn ‘’respectloze’’ kleding. De homoseksuele man kwam net van een Barcelona Pride evenement en werd o.a. bedreigd met: ‘’Ik zal de homo uit je stompen’’.
Twitter Icon Facebook Icon Delen

De agressieve man maakte hem duidelijk dat hij ‘‘het niet eens is’’ met zijn outfit en dat het ‘’niet respectvol’’ zou zijn om er zo uit te zien in het openbaar. De jonge gay man in de video draagt een neon hemd, korte spijkerbroek en platform sneakers. Bekijk de videobeelden hier.

De gay man was echter niet op zijn mondje gevallen en ging fel in discussie, terwijl hij tegen de beveiliging zei: ‘’Moet ik het nou echt pikken dat een gast mij vertelt dat ik mij niet zoals dit kan kleden?!’’ Bij het benadrukken dat het Gay Pride is, zei de man in zwart dat dit hem niks kan schelen en ‘’het ook een goede dag is’’ om de homoseksuele jongen in zijn gezicht te slaan.

De agressor bleef aandringen om met zijn tweeën naar buiten te gaan. Hij zei de gay jongen zo hard willen te slaan ‘’tot hij heteroseksueel is’’ en te stompen totdat hij ‘’alle queerness eruit heeft geslagen’’. De politie arriveerde kort nadat het filmen stopte, echter koos de homoseksuele jongen er voor geen aanklachten in te dienen. 

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen