Gay echtpaar getrouwd in Disney thema

gay, lhbt, lgbtq, lgbt, holebi, disney, bruiloft, gay wedding, homobruiloft, homo, homostel, toy story, outtv,
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Garreth Smith en Jason Bitner uit Chicago hebben elkaar na vijf jaar het jawoord gegeven afgelopen maand. Tijdens de ceremonie droegen de twee mannen pakken in verschillende kleurcombinaties, een hint naar hun opkomende Disney transformatie later die dag. Zo droeg Smith een witte blazer, groene overhemd en een paarse broek. Bitner gaf het jawoord in een blauwe broek, rode bowtie en een witte blazer met een zwarte palmbomenprint. Gedurende de receptie was het echtpaar verkleed als Sherrif Woody en Buzz Lightyear uit de Toy Story films.


Twee jaar geleden verloofde het stel zich in Disneyland. In eerste instantie hadden beide mannen nog geen idee hoe hun bruiloft eruit zou komen te zien, zo vertelde Bitner aan PinkNews. Ongeveer een jaar voor hun bruiloft ontstond het idee voor een Disney thema. Volgens Bitner geeft het stel jaarlijks een uitgebreid kostuumfeest op Halloween en genieten zij in hun dagelijkse leven van cosplaying tijdens Comic Cons en Renaissance beurzen. Hij vertelt dat het een logisch besluit was om al deze elementen te combineren op hun speciale dag. Hun eerste dans als getrouwd stel was uiteraard ook volledig in thema van hun kostuumkeuzes. Zo dansten zij op 'You’ve got a friend in me', bekend van de film Toy Story. Hun liefde voor dit nummer inspireerde de twee mannen om verkleed te gaan als Buzz en Woody. Volgens Bitner weerspiegelen de twee Disneyfiguren tevens hun eigen persoonlijkheden. Bekijk hier hun eerste dans. 
 
Foto: Tiffany Brandt Photography
De gasten stelden ook zeker niet teleur. Van Peter Pan en Tinkerbell tot Tarzan en Mary Poppins. Uiteraard waren er ook velen aanwezig als prins of prinses. De ouders van beide mannen voldeden tevens aan het thema van deze speciale dag, verkleed als de zeeheks Ursula en Koning Triton, piraat Jack Sparrow en fee Tinkerbell. In eerste instantie waren de mannen bang om voor gek verklaard te worden door vrienden en familie. Het stel bleek echter verbaasd dat een groot deel van hun gastenlijst reuze enthousiast was over het idee. Dit is duidelijk terug te zien in hun trouwefoto's, gemaakt door fotograaf Tiffany Brandt en haar vriend Kip Gire. Kijk hier om te genieten van de foto's en kostuums!
 
Foto: Tiffany Brandt Photography
 
Foto: Tiffany Brandt Photography
 
Bron: PinkNews
Beeld: Tiffany Brandt Photography
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen