Celebrities evacueren wegens brand

Celebrities, bosbrand, brand, vuur, Malibu, Calabas, California, Lady Gaga, Cher, Alyssa Milano, nieuws, Hollywood,
Twitter Icon Facebook Icon Delen

De natuurbrand begon donderdagnacht (Amerikaanse tijd) en was vrijdag doorgedrongen richting Malibu en de Stille Oceaan, met evacuaties in Malibu, Calabasas, Agoura Hills en andere nabijgelegen gebieden als gevolg. De Woolsey brand explodeerde vrijdag tot een omvang van 35.000 hectare in de omgeving van Los Angeles en Ventura. De aangetaste gebieden staan bekend om de luxewoningen van celebrities en filmlocaties voor diverse films en series. Iedereen in Malibu werd bevolen om te evacueren.
 
Actrice Alyssa Milano zei dat haar huis "in gevaar was" te midden van haar pogingen om haar vijf paarden veilig te evacueren. De actrice kreeg uiteindelijk de hulp die ze nodig had en tweette dat haar paarden veilig waren. "Mijn kinderen zijn veilig. ... Alles met een hartslag is veilig. "

(Instagram/Lady Gaga)
 
Lady Gaga liet via haar Instagram weten dat ze vrijdagochtend was geëvacueerd toen ze een paar video's deelde van de rookwolken. Pop legende Cher liet op Twitter weten dat ze ook de omgeving heeft moeten ontvluchten en bezorgd te zijn voor allen die door de brand zijn aangetast: 
 
Andere bekende Malibu inwoners zijn o.a. Barbra Streisand, Kim Kardashian, Halle Berry, Robert Downey Jr., Jennifer Aniston en Caitlyn Jenner.

(Instagram / Kim Kardashian)
 
 
Bron: Variety

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen