Begin goed voorbereid aan Roze Zaterdag 2018 in Gouda

outtv, news, gay, roze zaterdag, roze zaterdag 2018, gouda, roze jaar gouda
Twitter Icon Facebook Icon Delen
DeGouda app is beschikbaar voor iOS en Android. In de app vind je onder andere een plattegrond waarop je bijvoorbeeld in één oogopslag kunt zien waar de verschillende podia zijn. En wat die podia betreft: je kunt ook terugvinden wie er allemaal optreden en wanneer precies. Daarnaast is er gedacht aan praktische zaken, zoals waar je kunt pinnen.
 
Ook goed om te weten: tijdens Roze Zaterdag rijden er geen treinen rond Gouda, omdat Prorail onderhoud heeft gepland. De NS zet natuurlijk wel bussen in, dus Gouda is alsnog prima te bereiken met het openbaar vervoer. Hier vind je een reisplanner en andere reisinformatie!
 
Roze Zaterdag 2018
 
Op de website van Roze Jaar Gouda is te lezen dat Roze Zaterdag wordt georganiseerd ‘omdat het nog steeds niet vanzelfsprekend is in ons land om jezelf te kunnen zijn, wat je seksuele geaardheid of (gender-)identiteit ook is’. “De Roze Zaterdag is zowel een viering als een moment om diversiteit in al haar facetten te laten.”
 
Er zijn een aantal terugkerende onderdelen elke Roze Zaterdag. Ook in 2018 zullen die natuurlijk deel uitmaken van het programma:
 
Informatiemarkt
10:00 – 17:00 uur
Centrum
 
Podiumprogramma
10:00 – 20:00 uur
Markt
 
Geloofsviering
11:00 – 12:00 uur
Sint-Janskerk
 
Pride Walk
12:30 – 13:45 uur
Centrum
 
Diversiteitsconcert
20:00 – 00:00 uur
Markt
 
Meer informatie over Roze Zaterdag vind je hier!
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen