Armie Hammer enthousiast over vervolg Call Me by Your Name

Outtv, armie hammer, timothee chalamet, call me by your name, film, gay, lhbt, lgbt, gayfilm, gaycinema
Twitter Icon Facebook Icon Delen

Armie Hammer vertelt Variety dolgraag aan een vervolg te willen werken van Call Me by Your Name uit 2017. Volgens hem zijn er al veel mensen bezig zijn om het tweede deel tot stand te laten komen. Met de mogelijke terugkeer van het verhaal over Oliver en Elio, kijkt Hammer een en al positief terug op zijn ervaring bij het maken van de eerste film: "Het was zo'n collaboratieve, unieke, totaal meeslepende filmervaring die ik nooit eerder heb gehad, noch sindsdien. Als we er nog een kunnen doen, zal ik me echt heel gelukkig voelen.'' Echter zegt de acteur dat wat hij momenteel al weet over de tweede film, nog lang niet te kunnen delen. Sinds de eerste film werd uitgebracht in 2017, vertelt Hammer op vele gelegenheden perzik gerelateerde cadeautjes te ontvangen van fans (waaronder een zak perziken van 10 pond op zijn verjaardag). 
 
Hoewel Hammer weinig kon vertellen over het verhaal in de tweede film, liet regisseur Luca Guadagnino eerder dit jaar al enkele details vallen. Zo zou het vervolg zich vijf á zes jaar na de eerste film afspelen en ''een andere toon'' met zich meebrengen. Ook bevestigde Guadagnino dat de AIDS crisis een rol zal spelen in het verhaal. Met deze tijdsverschuiving speelt de tweede film zich tevens af tijdens het hoogtepunt van de epidemie in de late jaren '80.
 
Met de terugkeer van Armie Hammer as Oliver, is het hoogst waarschijnlijk dat we Timothée Chalamet weer mogen bewonderen als Elio. De eerste film leverde Chalamet een Oscarnominatie op voor Beste Acteur in een Hoofdrol. Onlangs heeft de acteur zijn donkere lokken omgeruild voor een nieuwe coupe. Zal dit ook de nieuwe look worden voor Elio in de vervolgfilm?

 
 
Bron: Out, VarietyInStyle

Twitter Icon Facebook Icon Delen

Aanbevolen artikelen