Human Rights Watch: ''Japan moet stoppen met het dwingen van transgenders om zich te laten steriliseren’’ In een onderzoek van 84 pagina’s legt Human Rights Watch... De EuroGames in 2022 naar Nijmegen De EuroGames is een groot Europees sportevenement die zich... Het Internet gaat los over ‘gay Dumbledore’ De schrijfster van de Harry Potter en Fantastic Beasts... Weekendhunk: Alton Mason De weekendhunk van deze week is de bloedmooie Alton Mason... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Openside met het... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Britney Spears krijgt een eigen Broadway-musical! Pop-icoon Britney Spears krijgt haar eigen show op Boadway,... Roze Filmdagen 2019! Bestel NU je kaarten voor de meest bijzondere roze... Chili gaat voor gelijke huwelijksrechten. De nieuwe president van de senaat zei 'er is geen twijfel... KIJKEN: Oudere homo’s reageren op gemene comments Eerder zagen we de vier mannen uit deze video reageren op... Weekendhunk: Jon Gómez de la Peña Jon is audiovisueel vormgever en woont in Barcelona. Maar... Derde persoon genezen van hiv? Eerder deze week werd de tweede persoon ooit genezen... Interview met Raf van danstrio Trinxx! OUTtv ging in gesprek met Raf van Puymenbroeck. Samen met... OPINIE: Jens vertelt over Eliot! Wake Up! Wake Up! Wake up! Het is tijd om onze oogjes open... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is VELO met het nummer... India: Lesbienne wil geslachtsoperatie ondergaan om te kunnen trouwen Een 31-jarige vrouw uit Mumbai, India, wil een... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Vaarwel Conchita Wurst? In 2014 maakten we kennis met het fenomeen Conchita Wurst,... Warschau burgermeester ontvangt kritiek na het steunen van LGBT+ rechten Rafał Trzaskowski, de burgemeester van Warschau, heeft... Tweede persoon ooit genezen van hiv! Twaalf jaar geleden werd de eerste persoon genezen van hiv.... Portugal, Zweden en Canada zijn de meest LGBT-vriendelijke reisbestemmingen! De jaarlijks bijgewerkte SPARTACUS Gay Travel Index... Weekendhunks: TRINXX Deze week hebben we niet een weekendhunk, maar we hebben... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Leo Kalyan met het... Tomi Lahren gaat weer los op de LGBT+ gemeenschap. ''A walking piece of political art every time I show up. To... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Tunesische overheid probeert LBGT-organisaties opnieuw te blokkeren. De Tunesische overheid moet stoppen met hun poging om een... Oscars 2019! Vannacht vonden de 91e Oscars plaats en het was weer een... Weekendhunk: Jake Bass De weekendhunk van deze week is Jacob Kelly Bass, beter... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is MEROL met het nummer... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het...
Weekendhunk: Alexander Lorenzo

Weekendhunk: Alexander Lorenzo

12/01/2019 15:00

De weekendhunk van deze week is Alexander Lorenzo! Deze 39-jarige knapperd woont in Wenen en is uroloog van beroep! Dus mochten er mensen te maken hebben met blaasproblemen, raden wij je aan een leuke vakantie naar Oostenrijk te boeken (en je vervolgens door deze god te laten onderzoeken). Tevens is een uroloog o.a. gespecialiseerd in de geslachtsorganen van de man. Gezien de hoeveelheid kennis dat hierbij komt kijken, zal Alexander op andere vlakken hoogstwaarschijnlijk wat fijne trucjes kennen… Maar we dwalen af! Laten we meneer Lorenzo eens beter bekijken.

Die blik! Om van te smelten, oef...

 
Poseidon? Eerder Poseidamn!

 
Breng hij jullie hier ook zo in de stemming? ...We bedoelen voor Pasen natuurlijk!

 
Was de bediening overal maar zo goed!

 
Laten we even van het mooie uitzicht genieten inderdaad.

 
Verzoek: kan iemand hem ALSJEBLIEFT in een Tom of Finland stijl illustreren?! 

 
Kerst is nog maar net voorbij, en toch komen we gelijk weer in de stemming hiervan! (Wederom, in de stemming voor kerst natuurlijk...)

 
Zeg, je knoop staat open... of is dat soms een hint?