Mel B had seks met een Spice Girl De openlijk biseksuele zangeres onthulde een sappig detail... Weekendhunk: Reece King De weekendhunk van deze week is de mooie Reece King! Het... Tweede Call Me By Your Name boek uit in oktober! Details over een vervolgfilm van Call Me By Your Name zijn... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Gus Dapperton met... Moeder noemt homoseksualiteit een keuze op Britse TV Izzy Montague verscheen op Good Morning Britain en maakte... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Human Rights Watch: ''Japan moet stoppen met het dwingen van transgenders om zich te laten steriliseren’’ In een onderzoek van 84 pagina’s legt Human Rights Watch... De EuroGames in 2022 naar Nijmegen De EuroGames is een groot Europees sportevenement die zich... Het Internet gaat los over ‘gay Dumbledore’ De schrijfster van de Harry Potter en Fantastic Beasts... Weekendhunk: Alton Mason De weekendhunk van deze week is de bloedmooie Alton Mason... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Openside met het... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Britney Spears krijgt een eigen Broadway-musical! Pop-icoon Britney Spears krijgt haar eigen show op Boadway,... Roze Filmdagen 2019! Bestel NU je kaarten voor de meest bijzondere roze... Chili gaat voor gelijke huwelijksrechten. De nieuwe president van de senaat zei 'er is geen twijfel... KIJKEN: Oudere homo’s reageren op gemene comments Eerder zagen we de vier mannen uit deze video reageren op... Weekendhunk: Jon Gómez de la Peña Jon is audiovisueel vormgever en woont in Barcelona. Maar... Derde persoon genezen van hiv? Eerder deze week werd de tweede persoon ooit genezen... Interview met Raf van danstrio Trinxx! OUTtv ging in gesprek met Raf van Puymenbroeck. Samen met... OPINIE: Jens vertelt over Eliot! Wake Up! Wake Up! Wake up! Het is tijd om onze oogjes open... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is VELO met het nummer... India: Lesbienne wil geslachtsoperatie ondergaan om te kunnen trouwen Een 31-jarige vrouw uit Mumbai, India, wil een... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Vaarwel Conchita Wurst? In 2014 maakten we kennis met het fenomeen Conchita Wurst,... Warschau burgermeester ontvangt kritiek na het steunen van LGBT+ rechten Rafał Trzaskowski, de burgemeester van Warschau, heeft... Tweede persoon ooit genezen van hiv! Twaalf jaar geleden werd de eerste persoon genezen van hiv.... Portugal, Zweden en Canada zijn de meest LGBT-vriendelijke reisbestemmingen! De jaarlijks bijgewerkte SPARTACUS Gay Travel Index... Weekendhunks: TRINXX Deze week hebben we niet een weekendhunk, maar we hebben... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Leo Kalyan met het... Tomi Lahren gaat weer los op de LGBT+ gemeenschap. ''A walking piece of political art every time I show up. To...
OUTmusic Spotlight

OUTmusic Spotlight

14/02/2019 19:00

De OUTmusic Spotlight van deze week is Big Dipper met het nummer Thiccness!

Big Dipper is de ultieme big boy of rap. De queer artist maakt speelse en seksueel expliciete muziek die een fijne twist geeft aan het typische hip-hop genre. Vorig jaar kwam Big Dipper al in de OUTmusic Spotlight voorbij met LOOKIN', een electro-pop bop met een body-positive videoclip. Nu is hij terug in onze Spotlight met het nummer Thiccness! Het sensuele nummer viert de sexiness van grotere mannen.

Big Dipper liet Pride weten dat hij door het promoten van zijn eerdere singles een lage budget moest gebruiken voor deze video. Veel van de mooie, grote mannen komen uit zijn eigen vriendengroep, of waren zelfs benaderd via een dating app! Uiteindelijk leek de low-budget productie precies te zijn wat het nummer nodig had volgens de rapper: ''Ik HOU van hoe alles er uit is komen te zien en de vibe is spot on voor het liedje. Alle mannen in de video zijn zo charmant en ze passen echt perfect bij het nummer.'' Volgens de rapper toont zijn videoclip de seksualisering van grotere lichamen, iets dat in mainstream media nooit gebeurt. De clip zit vol big & beefy mannen die met een heerlijke dosis zelfvertrouwen de camera (en elkaar) verleiden.

Bekijk de clip van het nummer hieronder en breng meteen je stem uit! Vind je het helemaal super? Stem dan TOP. Is het niks voor jou? Geef het nummer dan een DROP. Eerder konden jullie stemmen op Fire Vibe van Crazy Harder. Deze werd door jullie met 93% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

TOP of DROP de video hier!