Human Rights Watch: ''Japan moet stoppen met het dwingen van transgenders om zich te laten steriliseren’’ In een onderzoek van 84 pagina’s legt Human Rights Watch... De EuroGames in 2022 naar Nijmegen De EuroGames is een groot Europees sportevenement die zich... Het Internet gaat los over ‘gay Dumbledore’ De schrijfster van de Harry Potter en Fantastic Beasts... Weekendhunk: Alton Mason De weekendhunk van deze week is de bloedmooie Alton Mason... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Openside met het... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Britney Spears krijgt een eigen Broadway-musical! Pop-icoon Britney Spears krijgt haar eigen show op Boadway,... Roze Filmdagen 2019! Bestel NU je kaarten voor de meest bijzondere roze... Chili gaat voor gelijke huwelijksrechten. De nieuwe president van de senaat zei 'er is geen twijfel... KIJKEN: Oudere homo’s reageren op gemene comments Eerder zagen we de vier mannen uit deze video reageren op... Weekendhunk: Jon Gómez de la Peña Jon is audiovisueel vormgever en woont in Barcelona. Maar... Derde persoon genezen van hiv? Eerder deze week werd de tweede persoon ooit genezen... Interview met Raf van danstrio Trinxx! OUTtv ging in gesprek met Raf van Puymenbroeck. Samen met... OPINIE: Jens vertelt over Eliot! Wake Up! Wake Up! Wake up! Het is tijd om onze oogjes open... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is VELO met het nummer... India: Lesbienne wil geslachtsoperatie ondergaan om te kunnen trouwen Een 31-jarige vrouw uit Mumbai, India, wil een... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Vaarwel Conchita Wurst? In 2014 maakten we kennis met het fenomeen Conchita Wurst,... Warschau burgermeester ontvangt kritiek na het steunen van LGBT+ rechten Rafał Trzaskowski, de burgemeester van Warschau, heeft... Tweede persoon ooit genezen van hiv! Twaalf jaar geleden werd de eerste persoon genezen van hiv.... Portugal, Zweden en Canada zijn de meest LGBT-vriendelijke reisbestemmingen! De jaarlijks bijgewerkte SPARTACUS Gay Travel Index... Weekendhunks: TRINXX Deze week hebben we niet een weekendhunk, maar we hebben... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Leo Kalyan met het... Tomi Lahren gaat weer los op de LGBT+ gemeenschap. ''A walking piece of political art every time I show up. To... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Tunesische overheid probeert LBGT-organisaties opnieuw te blokkeren. De Tunesische overheid moet stoppen met hun poging om een... Oscars 2019! Vannacht vonden de 91e Oscars plaats en het was weer een... Weekendhunk: Jake Bass De weekendhunk van deze week is Jacob Kelly Bass, beter... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is MEROL met het nummer... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het...
OUTmusic Spotlight

OUTmusic Spotlight

20/12/2018 19:00

De OUTmusic Spotlight van deze week is MEROL met het nummer KERST MET DE FAM!

Na Lekker met de meiden en Borderline geeft MEROL (Merel Baldé) haar briljante take op het kerstseizoen. Met dit pakkende nummer beschrijft ze een al te herkenbare kerst met de familie tot in de hilarische details. KERST MET DE FAM is een anti-kerstliedje dat toch het ultieme kerstgevoel aanwakkert. Eerder vertelde ze aan het AD dat het nummer deels gebaseerd is op haar kerstvieringen met de familie. ''De kerstperiode is altijd een tijd waarin alles maar leuk moet zijn met elkaar. Ik wilde kerst in mijn liedje eens niet romantiseren. Iedereen herkent wel dingen uit de tekst. Maar het is niet alleen maar kritisch: in het refrein komt wel weer die gezelligheid terug.''
 
In de videoclip zien we Merel Tuincentrum Osdorp op stelten zetten in een fel rode Santa cat-suit. Zo krijgt ze diverse bezoekers en medewerkers in de kerstsfeer en wordt er gezellig meegedanst. Een Tuincentrum heeft er nog nooit zo leuk uitgezien!
 
Eerder deze maand kondigde Merel twee optredens voor volgend jaar in de Paradiso aan. Deze waren ook binnen no time uitverkocht! Later werd er een derde show aangekondigd. Deze zal plaatsvinden in de grote zaal van de Paradiso op 24 maart (en er zijn nog kaarten beschikbaar, dus sla je slag!). Het mag daarom ook zeker gezegd worden dat 2018 erg lekker is gelopen voor Merel en 2019 ziet er tevens veelbelovend uit voor de zangeres!
 
Bekijk de clip hieronder en laat ons met een TOP of een DROP jouw mening horen. De vorige keer konden jullie stemmen op 'High In The Valley' van Dominique Pruitt. Deze werd door jullie met 100% geTOPT en zal dus voorbij blijven komen tijdens OUTmusic.

panel management