Human Rights Watch: ''Japan moet stoppen met het dwingen van transgenders om zich te laten steriliseren’’ In een onderzoek van 84 pagina’s legt Human Rights Watch... De EuroGames in 2022 naar Nijmegen De EuroGames is een groot Europees sportevenement die zich... Het Internet gaat los over ‘gay Dumbledore’ De schrijfster van de Harry Potter en Fantastic Beasts... Weekendhunk: Alton Mason De weekendhunk van deze week is de bloedmooie Alton Mason... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Openside met het... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Britney Spears krijgt een eigen Broadway-musical! Pop-icoon Britney Spears krijgt haar eigen show op Boadway,... Roze Filmdagen 2019! Bestel NU je kaarten voor de meest bijzondere roze... Chili gaat voor gelijke huwelijksrechten. De nieuwe president van de senaat zei 'er is geen twijfel... KIJKEN: Oudere homo’s reageren op gemene comments Eerder zagen we de vier mannen uit deze video reageren op... Weekendhunk: Jon Gómez de la Peña Jon is audiovisueel vormgever en woont in Barcelona. Maar... Derde persoon genezen van hiv? Eerder deze week werd de tweede persoon ooit genezen... Interview met Raf van danstrio Trinxx! OUTtv ging in gesprek met Raf van Puymenbroeck. Samen met... OPINIE: Jens vertelt over Eliot! Wake Up! Wake Up! Wake up! Het is tijd om onze oogjes open... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is VELO met het nummer... India: Lesbienne wil geslachtsoperatie ondergaan om te kunnen trouwen Een 31-jarige vrouw uit Mumbai, India, wil een... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Vaarwel Conchita Wurst? In 2014 maakten we kennis met het fenomeen Conchita Wurst,... Warschau burgermeester ontvangt kritiek na het steunen van LGBT+ rechten Rafał Trzaskowski, de burgemeester van Warschau, heeft... Tweede persoon ooit genezen van hiv! Twaalf jaar geleden werd de eerste persoon genezen van hiv.... Portugal, Zweden en Canada zijn de meest LGBT-vriendelijke reisbestemmingen! De jaarlijks bijgewerkte SPARTACUS Gay Travel Index... Weekendhunks: TRINXX Deze week hebben we niet een weekendhunk, maar we hebben... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is Leo Kalyan met het... Tomi Lahren gaat weer los op de LGBT+ gemeenschap. ''A walking piece of political art every time I show up. To... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het... Tunesische overheid probeert LBGT-organisaties opnieuw te blokkeren. De Tunesische overheid moet stoppen met hun poging om een... Oscars 2019! Vannacht vonden de 91e Oscars plaats en het was weer een... Weekendhunk: Jake Bass De weekendhunk van deze week is Jacob Kelly Bass, beter... OUTmusic Spotlight De OUTmusic Spotlight van deze week is MEROL met het nummer... Tel Aviv Calling: Update Het is tijd voor jouw wekelijkse Eurovisie-update, want het...
JENS GEERTS KRIJGT ONVERWACHTS HUWELIJKSAANZOEK

JENS GEERTS KRIJGT ONVERWACHTS HUWELIJKSAANZOEK

29/09/2015 11:57

Onze Vlaamse presentator, Jens Geerts, wist niet wat hem overkwam, gisteren tijdens de opnames van een reportage in de Efteling. Uit het niets kwam zijn vriend tevoorschijn en ging op zijn knieën. Even werd het muisstil. Waarom zegt Jens niets...? 

Het is 11.00 uur, maandagochtend bij de receptie van de Efteling. Voor ons staat een replica van de nieuwe roller coaster ‘Baron 1898’. Een woordvoerder van de Efteling geeft Jens de nodige uitleg over de spectaculaire achtbaan, waar Jens straks een ritje in moet maken als onderdeel van de reportage. Voor we verder gaan, vraagt Jens zich toch af wat deze reportage met OUTtv te maken heeft. “Waarom gaan we een reportage in de Efteling draaien? Daar is toch niets gays aan?” Merkt Jens op. De redacteur stelt hem gerust en zegt hem dat zo'n moderne, hippe attractie echt wel iets voor gays is. In volle overtuiging gaat Jens op in het verhaal en begint vol goede moed aan de eerste opnames van 'de reportage'.

Onderweg naar de ingang van het park laat Jens een aantal keer de naam van zijn vriend, Robin, vallen. “De laatste keer dat ik naar de Efteling ging, was met Robin”, zegt hij. Elke keer dat Jens over zijn vriend begint, schrikt de crew toch wel een beetje. Zou hij iets door hebben? Iedereen is toch best gespannen, dat valt toch op? Gelukkig blijkt Jens toch wel een beetje naïef te zijn en heeft niets in de gaten.

12.00 uur. “We moeten nu echt naar het Sprookjesbos”, zegt de woordvoerder van de Efteling. We hebben Jens wijsgemaakt dat de Efteling graag een toneelspel in de reportage wil, om in de sfeer van het sprookjespark te komen. Nog steeds gaat Jens mee in het verhaal. Bij een bankje in het sprookjesbos wacht een lakei op Jens. Hij heeft in zijn hand een belangrijke brief, met een mededeling voor hem. Tijdens het 'repeteren' van het toneelspel, probeert Robin onopgemerkt dichterbij te komen.  Jens kijkt op. Net op tijd duikt Robin weg achter de jurk van Assepoester. Jens heeft niets gezien.

Dan is het eindelijk zover. Na een aantal repetities kunnen we dan eindelijk met dé opname van het toneelspel beginnen. Jens leest, zoals gerepeteerd, de brief voor. Nogal cryptisch, maar Jens gelooft het allemaal wel. Maar, zoals niet gerepeteerd, haalt de lakei ineens een tweede brief uit zijn binnenzak. “Dan verzoek ik je nu om ook deze tweede brief hardop voor te lezen”, aldus de lakei.

De brief van de lakei

Jens opent de brief. Nog voor hij de brief voorleest, begint hij toch wat vreemd te kijken. “Het hart dat de gewiekste dief wil stelen, is mijn hart. En hij staat... achter me...”

De brief aan Jens

Jens verstijft. Achter de jurk van Assepoester verschijnt ineens zijn vriend, Robin, die voor zijn ogen op zijn knieën gaat. Na een aantal lieve woordjes, die eindeloos lijken te duren, haalt Robin een ring uit de zak van zijn colbert en vraagt dan eindelijk: “Wil je met mij trouwen?”

Inmiddels is er een kleine file ontstaan in het Sprookjesbos. Bezoekers kijken toe naar het romantische tafereel. Jens kijkt ietwat versuft uit zijn ogen. Dit had hij duidelijk niet verwacht. Na een korte stilte, schrikt hij dan eindelijk wakker. Vol overtuiging komt dan eindelijk het verlossende antwoord: “JA!”

Na enig geklungel met dé ring, kust het kersverse, verloofde koppel elkaar en gaan op in het geluk. Om hun verloving in te vliegen, nemen ze een vogelvlucht in de roller coaster 'Baron 1898'. Na nog een aantal fototjes en een interview, verlaten ze het pretpark om het heugelijke nieuws aan het thuisfront te vertellen...

De Ring

Baron 1898

Wil jij zien hoe Jens ten huwelijk is gevraagd en te weten komen hoe alles is verlopen? Kijk dan aanstaande donderdag naar OUTtv Update om 18.45 uur of de herhaling om 20.45 uur, exclusief op OUTtv. 

Naast de lakei zaten ook Doornroosje en Assepoester in het complot

Jens en Robin zijn verloofd