OUTtv bestellen

OUTtv is te ontvangen via onderstaande provider. Klik op het logo van de provider om OUTtv te bestellen. 
OUTtv bestellen

Contact

Neem contact met ons op

*= Verplichte velden

Contact

OUTtv kun je op de volgende manieren bereiken:

WhatsApp: 06 - 28652384
Email: info [at] out.tv
Vragen over OUTtv Pro: support [at] outtvpro.com
Telefoon (tijdens kantooruren): 030 - 8200982

You can reach OUTtv via the following channels:
WhatsApp: +316-286-523-84
Email: info [at] out.tv
Questions about OUTtv Pro: support [at] outtvpro.com


Lees meer

Over OUTtv

De beste dramaseries, films en tv-shows vindt u bij OUTtv, de enige gay lifestylezender van Nederland. De programmering van OUTtv gaat verder waar die van andere zenders ophoudt. Zo zenden wij onder andere de gewaagde tv-show RuPaul’s Drag Race en de controversiële dramaserie Queer As Folk uit. Vanwege de sterke programmering weten ook steeds meer vrouwen onze zender te vinden.

Lees meer

OUTtv bestellen

OUTtv is te ontvangen via onderstaande providers. Klik op het logo van de provider van jouw keuze om OUTtv te bestellen. OUTtv is in alle gevallen te ontvangen in een pluspakket. Via Ziggo en Caiway is OUTtv ook te ontvangen in het Gay Lifestylepakket dat bestaat uit OUTtv en het gay adultkanaal X-MO.

Lees meer

Werken bij OUTtv

Wie zijn wij
OUTtv is dé digitale televisiezender voor de gay- en open-minded en te ontvangen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zweden. Met hitseries als RuPaul's Drag Race, Hot in Cleveland en Cucumber & Banana, indrukwekkende documentaires en prachtige arthousefilms bereiken we meer dan 2 miljoen huishoudens.

Lees meer

Algemene voorwaarden

Lees meer

Adverteren bij OUTtv

Wilt u graag adverteren bij OUTtv?
Lees meer

Stagiair video editor/camera/mediaoperator

Wij zoeken stagiars!

OUTtv is een Nederlands digitaal tv-kanaal dat in het pluspakket in Nederland, België, Zweden te ontvangen is. OUTtv is een gay lifestyle- en entertainment-kanaal dat onder andere drama, komedie, talkshows, documentaires en films uitzendt. Ter versterking van onze productions afdeling zijn we op zoek naar een:

Enthousiaste stagiair (m/v)  (MBO) video editor/camera/mediaoperator

Lees meer

GEZOCHT: Marketing manager

Wij zijn wegens omstandigheden PER DIRECT op zoek naar een (eventueel freelance) ervaren, enthousiaste en proactieve marketing & promotionsmanager, die zich kan identificeren met de programmering en signatuur van OUTtv.

Lees meer